10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportValderrama isi agata ghetele in cui

Valderrama isi agata ghetele in cui

Orasul Barranquilla va gazdui duminica meciul de retragere a celui mai cunoscut fotbalist din Columbia, Carlos Valderrama, eveniment la care si-au anuntat participarea multe foste glorii ale fotbalului international, printre care si argentinianul Diego Maradona.

„Columbienii doreau foarte mult acest meci si, gratie lui Dumnezeu, el va avea loc. Oamenii vor sa se distreze, deoarece iubesc fotbalul, iar la acest eveniment vor fi jucatori de calitate, cunoscuti pe plan mondial, care mi-au devenit prieteni pe parcursul celor 22 de ani de cariera“, a spus Valderrama.

La meciul de retragere a lui Valderrama si-au anuntat participarea, in afara lui Maradona, si alte mari figuri ale fotbalului sud-american. Dintre acestia ii amintim pe uruguayanul Enzo Francescoli, chilianul Ivan Zamorano, paraguayanul Jose Luis Chilavert, portarul columbian Rene Higuita si compatriotul acestuia, Faustino Asprilla. Fostul international francez Eric Cantona urmeaza sa fie prezent si el la eveniment, la fel ca si americanul Landon Donovan.

Purtator al tricoului cu numarul 10 in nationala tarii sale, Valderrama a participat la trei editii ale Cupei Mondiale, in 1990, 1994 si 1998.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS