Acasă Sport „Pentru inceput, trei-patru goluri cred ca ajung“

„Pentru inceput, trei-patru goluri cred ca ajung“

Fostul „ciine rosu“ le-a cerut dinamovistilor sa-i pastreze un tricou de campion

Noul atacant al Parmei, Ianis Zicu, a plecat ieri-dimineata spre Italia, pentru a se prezenta sub comanda lui Prandelli, la antrenamentele gruparii emiliane. Inainte de a parasi tara, Zicu le-a cerut fostilor sai coechipieri de la Dinamo sa-i pastreze un tricou de campion.

„Le-am spus sa-mi pastreze un tricou de campion, o medalie de Cupa Romaniei si tot ce vor cistiga“, a declarat Ianis Zicu, care crede ca si in conditiile in care va mai pleca un jucator, Dinamo tot va reusi sa cistige campionatul.

La noul sau loc de munca, jucatorul spune ca familia ii va lipsi cel mai mult. „Imi va fi dor de colegi, de prieteni si de suporteri. La ultima intilnire cu fostii mei coechipieri, acestia mi-au urat bafta si mi-au spus ca vor fi alaturi de mine indiferent ce se va intimpla“, a spus fostul dinamovist.

Zicu afirma ca nu isi poate propune sa dea multe goluri pentru ca este la inceput. „Sper sa marchez trei-patru goluri in cele 14-15 etape care au mai ramas. Pentru inceput cred ca ajung. Sint convins ca imi va fi usor sa ma adaptez la Parma, pentru ca baietii de acolo sint tineri si prietenosi. Oricum, ma duc sa joc si sper sa fiu chemat si la echipa nationala“, a declarat atacantul roman. Fostul component al „ciinilor rosii“ a mai spus ca isi doreste ca prietenul sau, Ciprian Marica, sa i se alature in scurt timp in Serie A.

Exit mobile version