10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCaterinca dupa un antrenament epuizant

Caterinca dupa un antrenament epuizant

Fotbalistii craioveni nu stiau ca pe 24 ianuarie 1859 a avut loc Unirea Principatelor Romane si nici ca Nicolae Ceausescu s-a nascut pe 26 ianuarie. Dupa antrenamentul sustinut ieri-dimineata, mai multi jucatori ai Universitatii, intrebati fiind ce insemnatate au zilele de 24 si 26 ianuarie, fie au dat din umeri, fie au raspuns: „Lasa-ne, frate, cu intrebari din acestea!“.

„Sa-i fie tarina usoara“

Primul jucator iesit din vestiar a fost Ionut Stancu. La intrebarea: „Ce sarbatoresc romanii pe 24 ianuarie?“, acesta a raspuns fara ezitare: „Ziua de nastere a colegului nostru, Laurentiu Preda“. Ieri, pe 23 ianuarie, Preda a implinit 22 de ani. Cind a fost intrebat „Atunci, pe 26 ianuarie, ce s-ar fi sarbatorit?“, Ionut a spus ca nu stie. Cind a aflat ca este data de nastere a fostului dictator, Stancu a spus: „Eram prea mic, nu am de unde sa stiu, dar… sa-i fie tarina usoara“.

Urmatorul interpelat a fost Zeno Bundea, care nici el nu avea habar despre Unire: „E o zi normala. Nu stiu, fratilor! De unde sa stiu eu? Ca nu m-am prea dus la scoala“. Cit priveste ziua de nastere a lui Ceausescu, Zeno a spus: „Sa fie sanatos!“.

Ionut Rada a fost singurul care a spus ca pe 24 ianuarie se sarbatoreste Ziua Unirii, dar imediat ce a dat raspunsul, a intrebat: „O nimerii, nu?“. Singurul elev din lotul Universitatii, Andrei Ionescu, a precizat: „Nu-mi place istoria, asa ca nu stiu“. Totusi, intrebat: „Nu-ti este tema ca-ti taie Staicu din salariu, pentru ca el este fan al lui Ceausescu?“, mezinul Universitatii a raspuns prompt: „Nu! Pentru ca n-are din ce-mi lua!“. Fundasul Cosmin Moti a fost direct: „24 ianuarie este simbata, iar 26, luni!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS