8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStelea a incasat trei goluri

Stelea a incasat trei goluri

Spania. Portarul Bogdan Stelea a fost titular in partida pe care echipa sa, UD Salamanca, a pierdut-o pe teren propriu, cu scorul de 2-3, in fata formatiei Terrassa, in etapa a 19-a din Segunda Division. Stelea a fost folosit pe toata durata intilnirii. Echipa Numancia Soria, cu mijlocasul Laurentiu Rosu titular, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 1-1, cu formatia Deportivo Alaves. Rosu a fost inlocuit, in minutul 59, cu Miguel Angel Nunez.

In prima divizie spaniola, echipa Atletico Madrid, fara fundasul Cosmin Contra, a invins acasa, cu scorul de 3-0, formatia Athletic Bilbao, intr-un meci din etapa a 19-a.

Portugalia. Mijlocasul Lucian Marinescu a fost titular in partida pe care echipa sa, Academica Coimbra, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Estrela Amadora, in etapa a 17-a a campionatului portughez. Marinescu a fost schimbat in minutul 58, cu Delmer.

Italia. Echipa Piacenza, cu mijlocasul Bogdan Patrascu pe banca de rezerve, a invins acasa, cu scorul de 1-0, formatia Bari, intr-un meci din etapa a 22-a a campionatului Italiei, liga a doua. Patrascu a fost introdus pe teren in minutul 67, in locul lui Ambrosetti. Valentin Nastase si Paul Codrea nu au evoluat in partida pe care echipa lor, US Palermo, a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata formatiei Livorno. Echipa Hellas Verona, fara atacantul Adrian Mihalcea, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-1, de formatia Pescara.

Grecia. Mijlocasul Lucian Sinmartean a fost rezerva in meciul pe care echipa sa, Panathinaikos Atena, l-a cistigat in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Xanthi, in etapa a 16-a a campionatului Greciei. Sinmartean a fost introdus pe teren in minutul 76, in locul lui Sapanis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS