15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGhinionul lui Mutu s-a sfirsit

Ghinionul lui Mutu s-a sfirsit

Adrian Mutu a reusit sa sparga ghinionul duminica, inscriind, dupa 986 de minute de „seceta“, cel de-al saptelea sau gol pentru Chelsea. Mutu a marcat in minutul 88 al partidei cistigate de echipa sa, Chelsea Londra, duminica, in deplasare, cu scorul de 4-0, impotriva formatiei Leicester City, in etapa a 21-a a campionatului Angliei. Pentru Chelsea au mai marcat Hasselbaink, in minutele 12 si 44, si Babayaro, in minutul 90. Mutu nu a fost titular, el fiind introdus in teren in minutul 72, in locul lui Gudjohnsen. Ultimul gol marcat de Adrian Mutu in campionatul Angliei a fost in etapa a 4-a, impotriva formatiei Blackburn Rovers.

In ultimul meci al etapei a 21-a a campionatului englez de fotbal, Manchester United a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu, cu Newcastle United, ratind astfel sansa de a se distanta la trei puncte de Arsenal Londra. Manchester United a devenit totusi lidera in urma acestui rezultat, cu 50 de puncte, fiind urmata in clasament de Arsenal, cu 49 puncte, si de Chelsea, cu 45 puncte.

Distanta fata de restul plutonului este foarte mare, Charlton Athletic, care ocupa locul 4, avind 34 de puncte, Liverpool (locul 5) 32 p, Fulham (6) 31 p, iar Newcastle United (7) 30 p. Ultima clasata este echipa lui Ionel Ganea, Wolverhampton, cu 15 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS