17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Chivu s-a accidentat

Cristi Chivu s-a accidentat

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Cristi Chivu, a fost titular in partida cistigata de actuala sa echipa, AS Roma, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0, impotriva formatiei Perugia, in etapa a 16-a a campionatului Italiei. Golul victoriei romanilor a fost marcat de Mancini, in minutul 3 al partidei.

Din cauza unei contracturi musculare, Chivu a fost inlocuit, in minutul 46, de grecul Dellas. Capitanul tricolorilor se accidentase inca din minutul cinci, dar a reusit sa duca la bun sfirsit prima repriza. Chivu nu va juca in partida de miine, din Cupa Italiei, cu AC Milan, dar spera ca va reveni pe teren duminica, in meciul pe care AS Roma il va sustine pe teren propriu, in campionat, cu Sampdoria. Pentru evolutia sa din partida cu Perugia, internationalul roman a primit nota cinci din partea publicatiilor Corriere della Sera si Liberta, in timp ce Samuel, Mancini si Emerson au fost notati cu sapte.

In urma acestei victorii, Roma se mentine in fruntea clasamentului, la trei puncte distanta de AC Milan, care are un meci mai putin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS