6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo a fost amendat de Real

Ronaldo a fost amendat de Real

Atacantul brazilian Ronaldo a fost amendat de catre clubul sau, Real Madrid, cu suma de 6.000 de euro, deoarece s-a deplasat, miercuri, fara stirea clubului, la Londra, si a revenit cu intirziere la antrenamentul de joi al formatiei sale, informeaza cotidianul Marca. Potrivit sursei citate, Ronaldo a primit, vineri, o scrisoare din partea conducerii gruparii campioane a Spaniei, prin care era informat ca este amendat pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara al clubului. Potrivit acestui regulament, jucatorii au obligatia de a cere permisiunea clubului pentru a se deplasa in afara Madridului sau in strainatate.

Presa engleza a anuntat ca Ronaldo ar fi dorit sa urmareasca meciul Chelsea-Liverpool, disputat miercuri in etapa a XX-a a campionatului Angliei, dar nu a primit permisiunea oficialilor clubului spaniol. Prezenta lui Ronaldo la Londra a relansat insa in mass-media locale zvonurile privind un eventual interes al gruparii patronate de rusul Roman Abramovici, pentru cel mai bun marcator din campionatul spaniol.

Fotbalistul brazilian a negat insa toate aceste speculatii, declarind ca s-a deplasat la Londra pentru o sedinta foto cu una dintre firmele cu care colaboreaza, in timp ce reprezentantii clubului madrilen au refuzat sa comenteze cazul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS