22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportObiective diferite

Obiective diferite

Incepind de astazi, doua dintre cele trei divizionare C din Banie isi vor incepe pregatirile. Daca Electro isi va relua antrenamente lunea viitoare (momentan, echipa se afla la memorialul „Florin Berceanu“, din sala „Vointa“), Armata si Stiinta CFR isi vor stringe rindurile.

Gruparea militara se prezinta cu ginduri mari la startul pentru pregatirea returului. „Vrem sa facem o figura mai frumoasa decit in tur, asta insemnind sa recuperam punctele pierdute cu principalele contracandidate la promovare, dar sa nu pierdem nici in celalalte jocuri. Cu alte cuvinte, sa terminam pe primul loc“, a afirmat presedintele Armatei, Vergica Barbuceanu.

„Militarii“ se vor reuni astazi, la ora 10.30, la stadionul din Valea Fetii, unde vor fi asteptate si noile achizitii, A. Olaru (Minerul Motru), Fl. Luta (Electro) si Fl. Stoica, ultimul militar in termen, dar si surpriza Mugurel Gusatu, cu care diriguitorii Armatei s-au inteles doar verbal.

In privinta celui care ii va pregati pe „galben-rosii“ din retur, „in pole position se afla Silviu Stanescu“, insa cu acesta s-au purtat discutii doar telefonice. „Silviu Stanescu va sosi abia duminica seara (n.r. – aseara) in Craiova si a promis ca va veni la reunire. Abia atunci vom discuta in mod concret“, a precizat presedintele militarilor. Armata se va pregati loco pina pe 2 februarie, cind se va pleca in cantonament, la Bilta.

Dupa un tur dezastruos, gruparea de pe „Depou“ pare decisa sa lupte in retur pina la ultima suflare pentru salvarea de la retrogradare, desi sansele sint minime. „Ceferistii“ isi vor stringe rindurile astazi, la ora 11.00, sub aceeasi conducere tehnica si cu acelasi lot. La echipa ar mai putea ajunge citiva jucatori, vorbindu-se de fostul atacant al Jiului Petrosani, Aristica Cioaba, ultima data in Arabia Saudita, la Al Shola, dar si de alti fotbalisti cu experienta, cum ar fi componentii Progresului Caracal, Iriza si Goiceanu. Pentru o cit mai buna pregatire, Stiinta CFR va pleca, in perioada 1-15 februarie, intr-un stagiu la Calimanesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS