6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Gilca a fost titular

Doar Gilca a fost titular

Dintre jucatorii romani care au evoluat in acest week-end in campionatele din Europa, doar cei din Spania se pot lauda ca au acumulat cele mai multe minute de joc. MIjlocasul Constantin Gilca a evoluat pina in minutul 73 al meciului pe care noua sa echipa, Almeria, l-a terminat la egalitate, scor 0-0, in compania formatiei Tenerife, in cadrul etapei a XIX-a din Segunda Division. Gilca a fost inlocuit in minutul 73 de Juanma. Atacantul Gheorghe Craioveanu a intrat pe teren in minutul 50 al meciului dintre echipa sa, Getafe, si formatia Murcia, scor 2-2, inlocuindu-l pe Dorado.

„Francezii“ Marius Baciu si Sergiu Radu au fost „someri“ in ultima etapa din Premiere Division, ei nefiind folositi in partidele pe care formatiile lor, Lille si Le Mans, le-au pierdut in deplasare, cu scorul de 1-0, respectiv 2-0, in fata echipelor PSG, respectiv Ajaccio.

Ionel Ganea a debutat in sfirsit in prima liga engleza, dupa ce a intrat pe teren in minutul 82 al meciului pe care formatia sa, Wolverhampton, l-a pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata echipei Charlton. Ganea l-a inlocuit pe Newton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS