21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTrezeguet vrea sa ramina, Davids pleaca

Trezeguet vrea sa ramina, Davids pleaca

Atacantul francez David Trezeguet a spus ca doreste sa ramina la Juventus Torino si dupa expirarea contractului sau cu clubul italian. Acordul lui Trezeguet cu Juventus este valabil pina pe 30 iunie 2005.

Fotbalistul francez asteapta de citeva saptamini ca responsabilii clubului din Torino sa il contacteze in vederea negocierii unei prelungiri a contractului, dar acest lucru nu s-a intimplat, in ciuda declaratiilor facute de oficialii gruparii. „Asteptam sa fim sunati de Antonio Giraudo, Roberto Bettega si Luciano Moggi, dar nu stim de ce nu am fost contactati pina acum. Decizia este a lor“, a spus tatal fotbalistului, Jorge Trezeguet.

„Vreau sa ramin la Torino, pentru ca ma simt foarte bine aici. Inca nu am discutat cu conducerea clubului, dar nu imi fac probleme, deoarece timpul trece in favoarea mea. Dorinta mea este sa ramin la Juventus“, a precizat Trezeguet.

Pe de alta parte, managerul general al clubului italian, Luciano Moggi, a anuntat ca mijlocasul Edgar Davids va parasi echipa Juventus Torino. „Davids va parasi formatia Juventus, dar numai el stie unde va pleca“, a spus Moggi. Contractul lui Davids cu gruparea din Torino va expira in luna iunie si nu a fost prelungit, desi conducerea clubului a solicitat acest lucru.

Edgar Davids, selectionat de 59 de ori in reprezentativa Olandei, pentru care a inscris sase goluri, a primit oferte de la gruparile AS Roma si Internazionale Milano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS