22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPe cine sperie Gica Popescu?

Pe cine sperie Gica Popescu?

Un Tir(ca) nu-i reprezinta pe toti suporterii olteni!

De cind au preluat Universitatea, in urma cu un an si jumatate, actualii conducatori traiesc cu frica in sin, pe post de sperietoare fiind Gica Popescu, emblema Stiintei de la sfirsitul anilor ’80! Dupa ce au aburit suporterii cu declaratii de genul „Gica ne-a cerut prea mult!“, cind de fapt, ei au fost cei care nu l-au mai cautat pe „Baci“, acesta semnind in final cu Dinamo, oficialii craioveni il obstructioneaza in fel si chip pe cel caruia adevaratii suporteri olteni, intinsi pe jos, i-au strigat „Treci cu masina peste noi, Tu esti Dumnezeul nostru!“. De fapt, asta este diferenta intre unul care urca zeci de mii de oameni pe garduri si unii care arboreaza bannere!

Intr-o zi linistita de iarna, vacanta fiind, frica de Dumnezeul oltenilor a reaparut iarasi in memoria unor asa-zisi fani ai Universitatii. Cum faptul ca Popescu a semnat cu Dinamo, ulterior recunoscindu-si greseala, fusese dat uitarii, lumea amintindu-si doar ce a facut Gica Popescu pentru Universitatea, unii au trecut la un atac mirsav, beneficiind de o gloata aservita. Cum? In stilul deja traditional, cu bannere pe garduri. Asa cum era de asteptat, unul dintre liderii galeriei, Gabi Tirca, zis, „Blondu“, si-a facut din nou datoria si a pus un banner pe gardul peluzei, acolo unde inaintasii sai, adevaratii fani ai Stiintei, i-au pupat picioarele lui Gica, atunci cind „Blondu“ nici nu auzise macar de sportul rege! Pai stie el „Blondu“ cum i se striga numele lui Popescu? Nu! Pentru a afla, in afara de indemnul de citi mai multe ziare ale vremii si de a privi niscaiva casete video, ii spunem noi. Crainicul stadionului striga pe rind numele fiecarui jucator in ordinea numerelor de pe tricou, ajungea la numarul 11, pentru ca in final sa strige: „Cu numarul noua si capitan de echipa…“ si din zeci de mii de piepturi rasuna „Gica Popescu!“. Fara suparare, dar Gabi Blondu este doar un Tir(ca) al miilor de fani adevarati, acestia fiind impotriva lui in aceste momente.

Suporterii,

impotriva lui „Blondu“

Ieri, dupa acest scandal regizat, suporterii adevarati ai Universitatii spuneau: „E bine ca Gica se revina acasa, el a facut multe pentru fotbalul craiovean. Nu putem sa-l urim o vesnicie, mai ales ca a recunoscut ca a gresit semnind cu Dinamo. Oricum, si-a primit rasplata pentru gestul sau de atunci. Totusi, este o problema si numai ziarele o pot rezolva, prin cultivarea ideii. Cred ca scandalul a fost regizat numai asa, ca sa incinga spiritele“, a declarat Cristian Vladut, cu el solidarizindu-se mai multi suporteri. De fapt, prezent pe stadion la meciul Extensiv cu Sportul, Gica Popescu a vazut ca nu adevaratii suporteri il injura, acestia scandindu-i numele. Impotriva liderului vremelnic al galeriei este si colegul sau Irinel Coanda, „Charlie“, care a sunat din strainatate sa-si exprime sprijinul pentru Gica, dar si grupul „Girls“ al galeriei oltene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS