20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii joaca in sala, la Rimnicu Vilcea

Oltenii joaca in sala, la Rimnicu Vilcea

Astazi, la Rimnicu Vilcea, debuteaza competitia de sala organizata de clubul Universitatea. Oltenii vor fi condusi de pe margine de trioul Aurica Beldeanu, Gigi Ciurea si Silviu Lung. Lotul care pe care il vor deplasa la turneu este: Urai, Banica – portari; Rada, Stancu, Stoianof, C. Bratu, Borbely, Otvos, A. Ionescu, Leandro, Miclea, Moti, Al. Nicolae, Plesan – jucatori de cimp. Nu vor fi prezenti stranierii Guso, Daouda, McBreen, Biemme si Bengondo, plecati acasa, Bundea (in concediu, in Grecia), Stinga (Olanda), Vigariu (nu are voie de la medic) si Papura.

Pentru a se obisnui cu cerintele suprafetei reduse de joc, alb-albastrii s-au antrenat in ultimele zile pe terenul sintetic de la Scola de Fotbal „Gica Popescu“. Ieri, antrenamentul a fost dirijat de Beldeanu, fostul principal al Stiintei, Badea, urmarind sedinta de pregatire de pe un scaun asezat la marginea terenului. Imbracat in civil si cu ochelarii de soare pe ochi, „Badita“ a vorbit mai mereu la telefon.

La finalul programului, Pavel Badea a urcat in autocar, le-a urat bafta fostilor elevi, i-a anuntat ca nu merge cu ei, apoi a intrebat retoric: „Ce spuneti de vremea asta?“. In vocea sa se simtea regretul ca nu va mai fi principal al echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS