5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimul asalt al turului

Ultimul asalt al turului

„U“ Craiova – FC National

• Stadion „Ion Oblemenco“, duminica, ora 14.00 (TVR 1 – direct).

• Echipe probabile:

„U“ Craiova: Guso – Moti, Papura, Rada – Vigariu (Miclea), Bundea, Plesan, Stinga, I. Stancu – McBreen, Njock. Antrenor: P. Badea.

FC National: C. Munteanu – Fl. Moldovan, McKain, Panc – Olah (Cinu), M. Sava, Sylla, Caramarin, P. Marin – I. Savu, Verdes (Chihaia). Antrenor: C. Olaroiu.

• Vor arbitra: S. Corpodean – A. Onita, M. Deaconu.

• Observatori: N. Dobrin, M. Stoenescu.

Universitatii i s-a nazarit sa termine turul pe pozitia a patra, acolo unde a ajuns gratie rezultatelor bunicele inregistrate in ultimele etape. Pentru a intra fericiti in vacanta, oltenii au nevoie miine de o victorie, tel nu greu de atins chiar daca adversarii au in lot citiva jucatori de valoare. Consideram ca Universitatea este mare favorita, mai ales din cauza comportarii mediocre a oaspetilor de miine in meciurile din deplasare.

Pe de alta parte, n-ar fi exclus ca tocmai oltenii de la National sa ne faca zile fripte, Verdes, Panc si mai ales Marius Sava fiind fotbalisti care, in alte imprejurari, ar fi fost titulari la Universitatea.

De fapt, Marius Sava este intr-o situatie mai speciala. El a plecat in vara din Banie fortat de actuala administratie, cu toate ca era (si inca este!) copilul rasfatat al galeriei alb-albastre. Zilele trecute, „Savarina“ a recunoscut ca ii va fi greu sa evolueze impotriva Universitatii, chiar pe „Ion Oblemenco“ desi, daca Olaroiu va conta pe el, va incerca sa-si faca treaba asa cum se cuvine, ca un adevarat profesionist.

La rindul ei, Universitatea a avut o saptamina nu prea linistita dupa insuccesul din Ghencea.

Tabara alor nostri a fost ravasita de acuzele nenumarate aduse antrenorului interimar Pavel Badea dupa ce acesta, in calitate de jucator, l-a rupt pe stelistul Falemi.

Avind si viitorul incert – atit ca antrenor, cit si ca jucator -, Badea a incercat sa-si pastreze calmul inainte de ultimul meci al turului, dar mai degraba nu a reusit.

Pentru meciul de miine, oltenii il au suspendat pe puternicul Mariko Daouda, ivorianul „platind“ pentru eliminarea din partida cu Steaua. Va reintra in schimb Mihaita Plesan , iar in atac se va merge probabil pe varianta cu doua virfuri, Njock si Mc Breen fiind mai mult ca sigur cuplul care ii va da multe batai de cap lui Cristi Munteanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS