20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal de calitate la Ostroveni

Fotbal de calitate la Ostroveni

Desi campionatul judetean de fotbal s-a incheiat, in acest week-end se vor disputa patru partide extrem de interesante, chiar daca ele au caracter amical. Comuna doljeana Ostroveni va gazdui, astazi si miine, prima editie a memorialului „Cristi Neamtu“, la care vor participa patru echipe: doua divizionare D, Recolta Ostroveni, in calitate de gazda, si CS Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, si doua dintre reprezentantele Baniei in cel de-al treilea esalon fotbalistic, CS Armata si UFC Electro.

Primul meci de astazi va avea loc la ora 10.00 si va opune echipele Electro si „GP“, partida urmind sa fie arbitrata de Fl. Tuca – M. Popescu si C. Georgescu. Al doilea joc al zilei se va disputa de la ora 12.00, Recolta Ostroveni urmind sa intilneasca Armata, meci arbitrat de A. Stroe – M. Popescu si C. Georgescu.

Miine se vor disputa finalele, invinsele de astazi „duelindu-se“, de la ora 10.00, pentru locurile 3-4, in timp ce finala mare va avea loc de la ora 12.00. Ambele partide vor fi conduse de brigada: I. Ilie – C. Firulescu, G. Tulba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS