9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu va fi coechipier cu Zinedine Zidane

Chivu va fi coechipier cu Zinedine Zidane

Jucatorii formatiei Real Madrid, Ronaldo si Zidane, vor fi capitanii a doua echipe de fotbal care vor sustine un meci amical pe 15 decembrie, la Basel (Elvetia). Din echipa lui Ronaldo vor face parte, intre altii, Ronaldinho, Figo, Salgado, in timp ce Zidane va conta pe Raul, Cristian Chivu, Alessandro Del Piero si David Beckham. Campionul mondial de Formula 1, germanul Michael Schumacher, un pasionat al fotbalului, va juca, pentru fiecare echipa, cite o repriza.

Beneficiile acestui meci vor fi alocate fondurilor de ajutorare a copiilor defavorizati din Asia, Africa, America Latina si Europa de Est.

Chivu a primit note mai mici decit Codrea

Dupa prestatia din meciul AS Roma – US Palermo (scor 1-0), care s-a disputat joi, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Italiei, Cristi Chivu (AS Roma) a fost notat cu 6, iar Paul Codrea (Palermo) cu 7 de cotidianul Corriere della Sera. In aceeasi publicatie, fundasul Valentin Nastase (Palermo) a primit nota 6,5. In La Sicilia, Chivu a primit nota 5,5, la fel ca si Nastase, in timp ce Codrea a fost notat cu 6,5. Cele mai mici note primite de jucatorii romani au fost in cotidianul Il Tempo, care i-a acordat 5 lui Chivu, 5,5 lui Nastase si 6,5 lui Codrea.

Cei trei jucatori romani au evoluat pe intreaga durata a intilnirii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS