10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBesiktas a solicitat imigrantilor turci sa vina la Gelsenkirchen

Besiktas a solicitat imigrantilor turci sa vina la Gelsenkirchen

Clubul Besiktas a solicitat tuturor imigrantilor turci care traiesc in Europa sa vina, pe 9 decembrie, la Gelsenkirchen, pentru a sustine echipa in meciul cu formatia Chelsea Londra, din ultima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor. „Contam pe toti conationalii nostri din Europa, indiferent de echipa pe care o sustin, sa vina la stadion. Vrem sa demonstram pina unde merge puterea noastra in fata celor care nu vor sa vina in Turcia“, a spus managerul clubului Besiktas, Sinan Engin.

Oficialul turc considera ca nu vor exista probleme intre suporterii turci si cei englezi. „Nu cred ca vor exista tensiuni intre jucatori si cred ca suporterii nostri se vor comporta bine“, a spus Engin.

UEFA a decis ca partida dintre echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas, si formatia engleza Chelsea Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc la Istanbul, sa se dispute la Gelsenkirchen, in urma atentatelor comise in Turcia. In Germania locuiesc 2,5 milioane de turci, peste 60.000 dintre acestia fiind prezenti marti, la Dortmund, la meciul Galatasaray – Juventus Torino, scor 2-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS