Acasă Sport Inca o saptamina de chinuri

Inca o saptamina de chinuri

Desi prima parte a campionatului Diviziei C s-a incheiat dupa etapa de vineri, formatiile din Banie angrenate in acest esalon nu au intrat inca in vacanta. Tehnicienii celor trei grupari craiovene au considerat ca este prea devreme ca jucatorii sa ia pauza, asa ca au continuat antrenamentele.

Electro, cea mai grabita

Prima echipa care si-a reluat antrenamentele a fost Electro. „Principalul“ Marian Bicu nu le-a dat elevilor sai nici o clipa de ragaz, chemindu-i inca de simbata la prima sedinta de pregatire de dupa incheierea turului. Jucatorii formatiei craiovene au parte zilnic, incepind cu ora 9.30, de aproximativ 80 de minute de pregatire completa (fizic, forta si tehnic). Sedintele se desfasoara pe terenul de la Liceul „Electroputere“, pentru ca gazonul din Valea Rosie a devenit impracticabil dupa ultima etapa.

Situatia echipei care a terminat turul pe locul 13, cu zece puncte si -8 la „adevar“, la egalitate cu Juventus Pitesti si Petrolul Videle, formatii cu care se lupta direct pentru locul care asigura mentinerea in Divizia C, este departe de a fi linistita. Returul se anunta extrem de dificil, iar pina acum diriguitorii nu dau semne ca ar aduce imbunatatiri lotului actual, unul tinar, care are in spate doar un tur de campionat. Simbata si duminica, Electro va participa la Memorialul „Cristi Neamtu“ de la Ostroveni, dupa care, pina pe 13 decembrie, jucatorii vor continua seria antrenamentelor.

Gruparea din Valea Rosie isi va stringe apoi rindurile la mijlocul lunii ianuarie, cind spera sa beneficieze si de un stagiu montan de pregatire.

Armata l-a achizitionat pe Florin Luta

Nici „militarii“ nu au stat cu miinile in sin la finalul turului. Dupa ce a pierdut pe ultima suta de metri titlul de campioana de toamna, Armata s-a orientat spre citeva achizitii. Primul jucator care a ajuns in tabara formatiei din Valea Fetii este fundasul lui Electro, Florin Luta, care a fost titular in majoritatea partidelor pe care echipa din Valea Rosie le-a sustinut in acest tur. Pe lista de achizitii a oficialilor echipei se mai afla si mijlocasul Stoica, militar in termen, care a lasat o impresie buna in testele de verificare ale „galben-rosilor“, dar si alti jucatori.

Elevii lui Marian Voicu si Jean Maican au continuat antrenamentele si in aceasta saptamina, ultima zi de pregatire a „militarilor“ fiind duminica, la turneul amical de la Ostroveni. Dupa care, jucatorii vor primi concediu pina pe 12 ianuarie, cind este programata reunirea lotului. Va urma si un cantonament montan, Armata avind de ales intre obisnuitele sale „refugii“, Rinca si Bilta.

Soarta CFR-ului se va decide miine

Cea mai napastuita echipa craioveana din esalonul trei, Stinta CFR (ultimul loc, cu sase puncte si -15 la „adevar“), si-a reluat si ea, de marti, antrenamentele, sub aceeasi conducere tehnica. „Principalul“ Jean Georgescu a avut o discutie cu diriguitorii gruparii de pe „Depou“ si, pina vineri, va mentine ritmul de antrenament obisnuit (cite o sedinta, de la ora 14.00). Dupa care, jucatorii vor lua vacanta, dar conducerea tehnica si administrativa vor mai purta o discutie, de data aceasta decisiva, pentru a se hotari soarta pe care o vor avea „ceferistii“ din retur. Este probabil ca Georgescu sa renunte la functia de antrenor, iar o parte dintre componentii lotului sa paraseasca echipa.

Exit mobile version