3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAr fi momentul sa mai bata si Extensivul

Ar fi momentul sa mai bata si Extensivul

Extensiv – Vinju Mare

• Stadion „Extensiv-Parc“, simbata, ora 11.00.

Formatii probabile:

Extensiv: Bornescu – Savulescu, Ciuca, Cioponea – Totoroata, Dina, Cretu, D. Mihai, Curteanu – Musat, Velcovici. Antrenor: E. Neagoe.

Vinju Mare: Nedelcea – Gadaleanu, Babas, Vodita – Schintee, Sola, N. Poenaru, Donoata, Faget – Latea, Ciochina. Antrenor: D. Balu.

• Vor arbitra: Gh. Gavrila – A. Damian, C. Tripa.

• Observator: A. Huzu (Sibiu).

Gruparea din Parcul „Romanescu“ incheie prima parte a sezonului cu un joc acasa, in fata echipei Building Vinju Mare, o formatie extrem de incomoda, care etapa trecuta a reusit sa produca Pandurilor a doua infringere din campionat, 2-0. Craiovenii au avut o evolutie dezamagitoare in tur (e drept ca lotul nu le dadea sperante de mai mult), insa, pentru ca Extensivul sa pastreze sanse la mentinerea in Divizia B, trebuie sa cistige neaparat confruntarea de astazi. Lucru greu daca ne gindim la ce au aratat „ros-verzii“ in precedentul joc de acasa, cu Rarora, si la ultimul rezultat al oaspetilor.

Eugen Neagoe a incercat sa-si pregateasca elevii cit mai bine, insa, in conditiile in care la stadion nu a fost nici macar apa rece, din cauza unei defectiuni la conducta de alimentare, antrenamentele au avut de suferit. „Ros-verzii“ au beneficiat totusi de un antrenament adevarat in amicalul de miercuri cu Universitatea, dar rezultatul final, 0-6, spune totul despre potentialul actual al echipei. Cu -12 la „adevar“, craiovenii nu-si permit sa greseasca acasa, pentru a putea spera din retur la o redresare, fiind obligati sa se impuna in fata unei specialiste in remize. Neagoe nu va putea conta pe Radoi si Tresor, ambii accidentati, dar spera sa-l poata folosi pe Saceanu, care are usoare probleme musculare.

Se pare ca, dupa ultimul joc oficial al anului, Extensivul ar putea ramine fara unul dintre cei mai experimentati jucatori ai sai, portarul Bornescu. Partida cu Building va fi ultima pentru el in tricoul divizionarei B craiovene, din iarna el urmind sa se intoarca la Alba Iulia. Se pare ca goal-keeper-ul s-a inteles deja cu oficialii Apulumului pentru a evolua din retur la divizionara A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS