10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltima reprezentatie a anului pentru echipele din Banie

Ultima reprezentatie a anului pentru echipele din Banie

Runda de final a turului Diviziei C, programata astazi, de la ora 14.00, va oferi prilejul echipelor craiovene sa evolueze in fata propriilor suporteri.

Daca Electro si Stiinta CFR nu au voie sa faca vreun pas gresit, pentru a mai pastra sperante de salvare in retur, Armata are sansa, in cazul unei victorii cu Balsul, sa obtina titlul de campioana de toamna.

Armata – Prodchim Bals

In Valea Fetii se anunta astazi o disputa crincena, „militarii“ avind de infruntat Balsul lui Jean Baraga, o echipa experimentata si omogena, care, in acest tur, a avut evolutii foarte bune, dovada si pozitia din clasament. Va fi o lupta pentru titlul de campioana de toamna, Armata avind totusi prima sansa sa termine turul in fotoliul de lider, avind in vedere avantajul terenului propriu. Elevii lui Marian Voicu pot ramine pe primul loc si in cazul unui egal, dar numai daca Oltul nu invinge la Caracal, insa vor pierde puncte importante la „adevar“.

Ca atare, gazdele de astazi se gindesc doar la victorie, pentru a incheia in forta prima parte a sezonului, realizind astfel o performanta la care diriguitorii gruparii militare probabil nici nu se gindeau. Pentru acest meci, singurul cu probleme medicale este fundasul Ghita, insa se spera ca el sa fie apt pina la ora jocului. Meciul va fi condus de o brigada bucuresteana formata din Marius Stanescu – Cristina Buburuz si Adela Alexandrescu.

Electro – Juventus Pitesti

Gruparea din Valea Rosie nu a mai obtinut puncte cam de mult timp, dar a avut si doua deplasari consecutive foarte grele. Astazi, Electro are ocazia sa-si imbunatateasca „zestrea“, pentru ca intilneste acasa o echipa aflata in suferinta. Pentru a mai spera din retur la mentinerea in esalonul trei, elevii lui Marian Bicu au, in confruntarea cu Juventus Pitesti, doar varianta victoriei, un alt rezultat compromitind si mai mult sansele de salvare ale echipei.

La Electro vor reveni suspendatii Mitrache si Stanciulescu, asa ca exista toate premisele ca oltenii sa-i invinga pe pitesteni. Intilnirea cu Juventus poate fi considerata si ca un examen de maturitate pe care il vor da tinerii componenti ai formatiei din Banie, pentru a demonstra ca sint „apti“ de Divizia C. Arbitrii intilnirii vor fi Radu Gradinaru (Bucuresti) – Nicolae Raceala (Rosiori) si Cornel Stuparu (Turnu Magurele).

CFR – Dunarea Calafat

Performera ultimelor doua etape, in care a acumulat patru puncte, gruparea de pe „Depou“ intilneste astazi o echipa care, dupa victoria din fata Progresului Caracal, si-a asigurat o iarna calduta.

Nu acelasi lucru se poate spune despre Stiinta CFR, care, dupa zece etape de letargie, a inceput sa dea semne de revenire, concretizate prin victoria din etapa trecuta de la Scornicesti. Insa, pentru a spera la mentinerea in Divizia C, formatia pregatita de Jean Georgescu trebuie sa continue seria rezultatelor pozitive. „Ceferistii“ nu au voie sa rateze victoria, pentru a nu da cu piciorul la tot ce au strins in ultimele jocuri.

La rindul sau, Dunarea, pregatita acum de fostul jucator al lui Electro si Minerul Motru, Aurel Traistaru, va incerca sa scoata cit mai mult din aceasta confruntare, pentru a-si imbunatati si situatia de la „adevar“. Partida va fi arbitrata de o brigada din capitala, cu George Raceanu, la centru, asistat de Marius Ungureanu si Luminita Camen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS