20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme pentru Badea

Probleme pentru Badea

Daca Mihaita Plesan este suspendat pentru eliminarea din jocul de saptamina trecuta cu FC Oradea, antrenorul Pavel Badea se confrunta si cu alte trei indisponibilitati, care sint cauzate de probleme medicale.

Madalin Murgan se afla in refacere dupa dubla accidentare din jocul cu Ceahlaul, entorsa la glezna si la genunchi. Cu toate ca problema de la genunchi pare sa se fi rezolvat, Murgan incearca sa revina pe teren de trei saptamini, dar mai mult decit sa alerge nu poate, deoarece, atunci cind loveste mingea, simte dureri ingrozitoare. De fapt, tinarul international de tineret are probleme cu ligamentele la glezna dreapta.

Un alt jucator accidentat este internationalul de juniori Claudiu Tudor. Acesta are probleme la genunchiul drept, dupa o lovitura primitiva primita de la colegul sau Eric Biemme. Tudor are lichid la genunchiul drept, la care a suferit, in urma cu ceva timp, o interventie chirurgicala la ligamente.

Ultimul dintre accidentati este mijlocasul Luarentiu Preda, care s-a lovit la amicalul cu Extensiv de miercuri. Daca in prima faza lui Preda i s-a diagnosticat o entorsa la genunchi, se pare ca acesta are o problema mult mai grava, urmind ca astazi cel tirziu sa-i fie pus diagnosticul final. Accidentarea lui Preda i-a intristat pe toti cei din anturajul Universitatii. „Ne-a afectat foarte mult accidentarea lui Laurentiu. Este un baiat deosebit, cuminte si care a inceput sa joace foarte mult. Speram sa nu fie atit de grav“, a spus ieri unul dintre colegii acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS