24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu vrea sa-si ia revansa la Roma

Lucescu vrea sa-si ia revansa la Roma

Etapa a 5-a din faza grupelor Ligii Campionilor se va incheia in aceasta seara, o data cu disputarea partidelor din cadrul grupelor E, F, G si H. Toate meciurile vor incepe la ora 21.45, iar Pro Tv va transmite in direct derbiul de la Roma, dintre Lazio si Besiktas. Rezumatul celorlalte partide va fi difuzat de acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.

Grupa E

In cazul unei victorii in fata formatiei Glasgow Rangers, VfB Stuttgart isi poate asigura in aceasta seara accesul in fazele superioare ale Ligii Campionilor. Chiar daca sint lideri in grupa E, germanii nu trateaza cu superficialitate acest meci, amintindu-si ca Rangers le-a administrat singura infringere pe care au suferit-o in aceasta editie a Champions League.

„Lanterna rosie“ a grupei E, Panathinaikos, nu a acumulat in patru etape decit un singur punct, iar in aceasta seara va primi pe teren propriu replica formatiei Manchester United. Trupa lui Alex Ferguson nu pare impresionata de situatia dezastruoasa a grecilor si este hotarita sa cistige la Atena.

Grupa F

Olympique Marseille a cam pierdut contactul cu primele doua clasate din grupa F si, pentru a nu-si anula sansele de a accede in fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, va trebui sa cistige meciul din aceasta seara, de pe teren propriu, cu Real Madrid. Francezii au insa o misiune dificila, „Echipa galactica“ fiind capabila sa invinga pe oricine, in orice conditii.

Partizan Belgrad spera sa prinda macar locul al treilea in grupa F, care i-ar da dreptul sa joace in tururile superioare ale Cupei UEFA si de aceea si-a propus sa nu piarda partida din deplasare cu FC Porto. Lusitanii nu sint insa dispusi sa cedeze pozitia a doua din Grupa F, care le da dreptul sa-si continue cursa europeana.

Grupa G

Lidera grupei G, Chelsea Londra, si-a propus sa cistige intr-o maniera categorica partida din aceasta seara cu Sparta Praga, asigurindu-si astfel participarea in tururile urmatoare ale Ligii Campionilor. Antrenorul Claudio Ranieri s-a pregatit special pentru acest meci, odihnindu-si in ultima etapa de campionat mai multi titulari, printre care s-a numarat si atacantul roman Adrian Mutu.

Derbiul acestei runde se va disputa pe stadionul „Olimpic“ din Roma, acolo unde echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas Istanbul, va juca in compania formatiei Lazio. Infringerea suferita in ultima runda, 0-4 cu Chelsea, a trimis gruparea italiana in coada grupei G, in timp ce Besiktas ocupa pozitia a doua, pe care doreste sa si-o pastreze cu orice pret. Lucescu tinteste victoria in partida de pe „Olimpico“, pentru a scapa de emotiile ultimei runde, cind va juca la Istanbul cu Chelsea, dar mai ales pentru a-si lua revansa dupa infringerea din prima etapa, cind Lazio a cistigat cu 2-0. Mijlocasul roman al formatiei turce, Daniel Pancu, este anuntat titular in intilnirea cu Lazio.

Grupa H

Echipa la care evolueaza romanii Bogdan Lobont si Nicolae Mitea, Ajax Amsterdam, va juca pe „ArenA“ cu lidera AC Milan. Tinara formatie olandeza va incerca sa tina piept campioanei Europei si sa-si pastreze pozitia secunda in clasament.

Celta Vigo va juca pe teren propriu cu echipa belgiana FC Bruges. Din pacate, Alin Stoica nu este inca refacut complet dupa o accidentare mai veche si este putin probabil ca va evolua in aceasta partida.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS