10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu vrea ca Besiktas sa rejoace doua partide

Lucescu vrea ca Besiktas sa rejoace doua partide

Tehnicianul echipei Besiktas, Mircea Lucescu, a spus in gluma, la antrenamentul de duminica seara al formatiei sale, ca va solicita ca meciurile cu Galatasaray si Konyaspor, din etapele a 11-a si a 13-a ale campionatului Turciei, sa se rejoace, a anuntat cotidianul Aksam.

„In ciuda rezultatului de egalitate din meciul cu Konyaspor, Mircea Lucescu nu si-a pierdut din jovialitate. La antrenament, tehnicianul roman a venit la jurnalisti si a facut gluma zilei: «Vreau rejucarea meciurilor cu Galatasaray si Konyaspor»“, se mentioneaza in Aksam.

Lucescu a spus rizind ca va solicita ca Federatia Turca de Fotbal (TFF) sa decida rejucarea celor doua partide, din cauza erorilor de arbitraj. „In meciul cu Galatasaray (scor 0-0 – n.r), fundasul Frank de Boer a facut hent in careu, iar in partida cu Konyaspor (scor 1-1 – n.r.), Pancu a fost faultat in fata portii echipei adverse, dar nu s-a acordat penalti. Voi cere personal rejucarea meciurilor. Ce, doar partidele echipei Fenerbahce sa se rejoace?“, a afirmat antrenorul roman.

TFF a decis, in urma cu doua saptamini, ca partida Fenerbahce – Caykur Rizespor, disputata in etapa a 12-a a campionatului turc, scor 1-1, sa se rejoace, deoarece arbitrul a uitat sa elimine un jucator al oaspetilor care primise doua cartonase galbene. TFF urmeaza sa ia o decizie in legatura cu acest meci in luna decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS