11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDe Ziua nationala a Bosniei, Guso face cinste cu tort

De Ziua nationala a Bosniei, Guso face cinste cu tort

Portarul Universitatii Adnan Guso ar trebui sa o tina din chef in chef daca tinem cont de cite evenimente are de sarbatorit intr-un interval scurt de timp.

Simbata trecuta a fost ziua sotiei sale, Alma, care a implinit 23 de ani. Pentru ca Alma este plecata in Bosnia, unde urmeaza sa nasca la jumatatea lunii decembrie, Guso a felicitat-o pe aceasta prin telefon, promitindu-i si un cadou surpriza.

Astazi, pentru Adnan este dubla sarbatoare, fiind Ziua nationala a Bosniei si o sarbatoare islamica foarte importanta, sfirsitul Ramadanului. Duminica, in ziua partidei cu Steaua, portarul Universitatii va sarbatori ziua sa de nastere, implinind 28 de ani. Luni, pe 1 decembrie, fiind Ziua nationala a Romaniei, Guso va sarbatori alaturi de colegii de echipa, mai ales ca a promis si citeva beri pentru toate ocaziile de care are parte in aceste zile. Cum luna decembrie este una a sarbatorilor, Guso nu are timp de respirat si va chefui pentru nasterea fetitei sale. Pentru a confirma ideea ca bosniacul va trece din sarbatoare in sarbatoare, trebuie amintit ca si in ianuarie acesta va petrece Craciunul (7 ianuarie) si Anul Nou (14 ianuarie) dupa calendarul vechi.

Pentru astazi, Guso a comandat un tort urias cu care ii va cinsti pe angajatii clubului Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS