10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZece medalii pentru reprezentantii Baniei

Zece medalii pentru reprezentantii Baniei

In acest week-end, Craiova a fost gazda Campionatului National de Cros, individual si pe echipe, masculin si feminin, competitie care a adunat la start peste 400 de atleti din toata tara. Desfasurat pe Hipodromul din Parcul „Romanescu“, concursul a fost de bun augur pentru olteni, care au obtinut zece medalii. Competitia feminina de seniori a fost dominata de Cristina Grosu (CSM Craiova), care s-a clasat pe primul loc la 6.800 m si 4.000 m, pe aceeasi pozitie situindu-se si in concursul pe echipe, din care au mai facut parte Anca Safta, Claudia Colita si Mioara Marc (la proba de 6.800 m) si Anca Safta, Claudia Colita si Alina Cucerzan (la 4.000 m). Ultima a reusit si un loc trei in proba individuala de 4.000 m seniori.

In concursul masculin, cel care a iesit in prim plan a fost Marius Ionescu (CSM – LPS Craiova), care a obtinut locul II la 6.800 m (juniori I), locul III la 4.000 m (seniori) si locul I la 4.000 m (tineret), la individual, plus un loc III cu echipa, la 4.000 m tineret, din care au mai facut parte Ionut Ilinca, Bogdan Enea si Alexandru Pricina. Echipa masculina de la LPS „Petrache Triscu“ a obtinut argintul in proba de 6.800 m, juniori I.

In total, Bania a cucerit cinci medalii de aur, doua de argint si trei de bronz, rezultat apreciat si de Iolanda Balas, presedinta FR de Atletism, si de fostul secretar de stat Nicolae Marasescu, prezenti in Craiova pentru acest eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS