6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii se cearta cu ploaia

Oltenii se cearta cu ploaia

Principalul Universitatii, Pavel Badea, comenta la finalul antrenamentului de ieri conditiile meteorologice din ultima vreme: „Nu mai scapam de ploaie! A plouat intr-o luna cit in ultimii doi-trei ani. Nu a plouat pentru agricultura, a plouat sa nu ne lase pe noi sa ne antrenam“. In ultimele saptamini, cel mai de temut adversar al fotbalului a fost abundenta precipitatiilor. In loc sa faca antrenamente normale pe terenuri adecvate, Badea este nevoit sa-si schimbe programul in functie de conditiile meteorologice. Asa s-a intimplat si ieri, cind ploaia a cazut din plin, motiv pentru care antrenamentul de dupa-amiaza, programat sa se desfasoare pe stadionul „Tineretului“, a avut loc in sala.

De dimineata, alb-albastrii s-au confruntat cu aceeasi problema, ploaia. Lotul a fost impartit in trei grupe. Doua cu jucatori care au alergat pe pista: Leandro, Rada, Plesan, Borbely, Badea, Moti, Stoianof (o „echipa“); Miclea, McBreen, Vigariu, Cl. Tudor, Preda, I. Stancu, Bratu, D. Nicolae (alta „echipa“) si, in sfirsit, fotbalistii care au facut alergarile pe marginea terenului: Papura, Daouda, Stinga, Biemme, Njock si Bundea. Pentru ca „Badita“ s-a antrenat cot la cot cu ceilalti, cronometrele au fost tinute de secunzii Ciurea, Beldeanu si preparatorul fizic Adi Tudor. Toti jucatorii au avut in program „bucati“ de 100, 200, 400, 800 si invers, cu pauze de exercitii de gimnastica intre ele. Asta dupa ce antrenamentul programat la ora 9.30 a debutat cu un program de forta la sala. Acolo s-au efectuat, in grupuri de cite cinci, trei circuite a cite sapte aparate. Singurul jucator care a facut alt program, tot alergari, dar de intensitate mai redusa, a fost Otvos.

Cei trei portari ai Universitatii, Guso, Urai si Banica, au ramas la cantonament, acolo unde sub indrumarea lui Silviu Lung au executat un program specific.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS