10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Meci cu liderul

Divizia B, seria a II-a, etapa a 11-a

Extensiv – Sportul

• Stadion: „Extensiv – Parc“, simbata, ora 11.00.

Formatii probabile:

Extensiv: Bornescu – S. Radoi, Ciuca, D. Mihai – Fl. Mihai, Saceanu, Cretu, Dina, Curteanu – Totoroata, Velcovici. Antrenor: Eugen Neagoe.

Sportul: Stanca – Irimia, Galamaz, Oae, Secareanu – Ratiu, C. Lazar, V. Negru, Maxim – G. Bucur, Mazilu. Antrenor: Dan Petrescu.

• Vor arbitra: Gh. Farcas (Tg. Mures) – N. Meghesan (Tirnaveni), A. Lungu (Alexandria).

• Observator: G. Macavei (Deva).

Celelalte partide: Pandurii Tg. Jiu – Dacia Mioveni, Cimentul Fieni – ARO Cimpulung, Inter Gaz Bucuresti – Rulmentul Alexandria, International Pitesti – Rarora Rm. Vilcea, Juventus Bucuresti – Unirea Urziceni, Minerul Motru – Building Vinju Mare, FCM Tirgoviste – Electromagnetica.

Gruparea din Parcul „Romanescu“ sustine astazi cel mai dificil examen de la inceputul campionatului, pe „Extensiv – Parc“ venind Sportul Studentesc, liderul incontestabil al seriei. Daca insa ne gindim la situatia in care se afla formatia craioveana, nu putem spune ca pentru „ros-verzi“ vor exista si meciuri usoare in acest sezon, dar confruntarea cu elevii lui Dan Petrescu pare totusi una in care se va pune doar problema scorului. „Studentii“ din Regie au defilat pina acum prin serie, iar in ultimul joc au spulberat Pandurii, principalii contracandidati la promovare, asa ca pare greu de grezut ca bucurestenii se vor poticni in Banie. Totusi, mingea este rotunda, iar minuni s-au mai vazut in fotbal, si in ciuda diferentei clare de valoare dintre cele doua formatii, nu ar fi exclus ca Extensivul sa le dea oaspetilor o replica peste asteptari, cum s-a intimplat si in jocul cu Pandurii.

„Principalul“ Eugen Neagoe se confrunta si cu probleme de efectiv, Cioponea fiind suspendat, „veteranul“ Musat accidentat, iar Savulescu si Baia incerti. Ca atare, tehnicianul oltean se va baza, in ofensiva, tot pe cuplul Totoroata – Velcovici, ambii ajunsi atacanti din fundasi de banda, dar, mai mult ca sigur ca greul va fi dus de defensiva. Se pare ca la meciul de pe stadionul din Parcul „Romanescu“ va asista si fostul international Gica Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS