12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBursaspor a refuzat demisia lui Gica Hagi

Bursaspor a refuzat demisia lui Gica Hagi

Conducerea clubului turc Bursaspor nu a fost de acord ca Gheorghe Hagi sa demisioneze din functia de antrenor principal, in urma rezultatelor slabe inregistrate de echipa turca in primele zece etape din campionat, informeaza cotidianul Kent, din Bursa.

Hagi a participat, in urma cu citeva zile, la sedinta Consiliului de Conducere al clubului, in cadrul careia le-a spus responsabililor gruparii ca este dispus sa demisioneze, deoarece nu mai vrea ca echipa sa aiba de suferit. Membrii Consiliului de Conducere au refuzat posibilitatea unei demisii a antrenorului roman, oferindu-i, mai departe, sustinere. „Am semnat contractul cu tine pentru o colaborare pe termen lung. Vom depasi problemele pe care le avem si consideram ca trebuie sa antrenezi echipa in continuare“, i-au spus oficialii clubului Bursaspor, „regelui“ Hagi.

In prezent, dupa zece etape disputate in campionatul turc, Bursaspor ocupa locul 15 in clasament, cu sapte puncte, obtinute dintr-o victorie, patru rezultate de egalitate si cinci infringeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS