10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProgresul Segarcea - Extensiv 0-2

Progresul Segarcea – Extensiv 0-2

Gruparea din Parcul „Romanescu“ a sustinut ieri, la Segarcea, un joc de verificare in vederea dificilului meci de simbata, de pe teren propriu, cu liderul Sportul. Adversara „ros-verzilor“ a fost echipa din localitate, Progresul, care activeaza in categoria Elita, elevii lui Eugen Neagoe impunindu-se cu scorul de 2-0. Golurile craiovenilor au fost inscrise in repriza secunda, de Curteanu (’60-p.) si Girla (’75), ultimul printr-un sut de la 20 de metri.

Pe un teren bun de joc, Extensivul a inceput partida in urmatoarea formula: Bornescu – S. Radoi, Ciuca, D. Mihai – Fl. Mihai, Saceanu, Cretu, Dina, Curteanu – Totoroata, Velcovici. Au mai intrat portarii Trusca si Negret si jucatorii Girla, Tresor, Brasoveanu si Cimpeanu.

Desi in ultimul timp la antrenamentele divizionarei B au mai fost vazuti, ca jucatori, presedintele Cristescu si fundasul Dorin Mitrita, cei doi nu s-au echipat pentru acest meci, ultimul, despre care se spera ca va putea fi „facut“ pentru partida cu Sportul, parind ca nu este inca pus la punct cu pregatirea fizica. Astfel, mai mult ca sigur ca „unsprezecele“ din jocul de ieri va fi si cel care va intra pe tren simbata, Cioponea fiind suspendat, Musat si Baia, accidentati, in timp ce Savulescu, revenit dupa o accidentare, trebuie sa-si revina si din punct de vedere fizic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS