Acasă Sport „Peste doua luni voi afla de ce m-a demis Universitatea!“

„Peste doua luni voi afla de ce m-a demis Universitatea!“

Presedinte la Extensiv, Cristi este decis sa-si ajute echipa si ca jucator

– Presedintele Extensivului, Silvian Cristescu, implineste 33 de ani. „La multi ani!“ Ce mai face fotbalistul Cristescu?

– Multumesc pentru urari. N-am abandonat cariera de fotbalist. Ma pregatesc si voi reintra din nou in teren. Cind? Probabil ca in acest tur de campionat, spre final. Nu mai am probleme de sanatate, acum totul depinde daca si antrenorul Extensivului, Eugen Neagoe, imi gaseste un loc in echipa!

– Extensivul se afla pe locul 13, cu -6 la „adevar“, iar simbata, in Parc, este programat un meci foarte dificil: Extensiv – Sportul. Ce zice presedintele Cristescu despre situatia actuala, una deloc roz, cit si despre partida cu liderul B2?

– Intilnirea de simbata, cu Sportul, este un simplu joc pentru Extensiv, nu este un meci capital. Partida este importanta pentru noi, dar este un joc normal, de campionat. Situatia din clasament? Avem sperante ca lucrurile se vor indrepta. Echipa a jucat bine si foarte bine in ultimele meciuri, chiar si la Alexandria, in etapa precedenta, desi am pierdut cu Rulmentul. A inceput sa urce.

– Obiectivul este evitarea retrogradarii, nu?

– Extensiv nu va retrograda, ce vorbe sint astea? O sa vedeti ca echipa isi va reveni, iar jucatorii vor avea alte evolutii, bune.

– Se simte nevoia completarii lotului actual? Probabil ca la iarna…

– S-ar putea ca la iarna sa existe unele modificari in lotul nostru. Deocamdata, nu este insa nevoie. Politica noastra este alta acum. Extensiv a inceput mai greu actualul sezon, dar, repet, acum sintem pe drumul bun.

– Ai avut o perioada destul de dificila: te-ai retras de la presedintia Extensivului, acceptind oferta de director sportiv la Universitatea, dar dupa citeva luni ai fost demis. Ce s-a intimplat? Ce greseli ai facut?

– N-am un raspuns clar la aceste intrebari. Daca sinteti asa de curios, adresati aceste intrebari celor care m-au demis. Eu stiu doar ca mi-am facut treaba de director sportiv, iar atunci cind s-au retras domnii Staicu si Mitrita am intentionat sa plec si eu. Dar presedintele executiv actual mi-a sugerat sa ramin, apoi… Ce s-a intimplat apoi nu are rost acum sa spun. Poate altadata!

– De ce „altadata“?

– Asa mi s-a spus si mie, anume ca peste doua luni o sa aflu si eu motivele pentru care am fost demis. Si peste doua luni astept sa ma intervievati asupra acestui subiect.

Exit mobile version