11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDwar a pierdut pe final

Dwar a pierdut pe final

Echipa de handbal feminin Dwar Craiova a fost invinsa la Slatina, de LPS, cu un singur gol diferenta, scor 27-26, cu toate ca elevele lui George Burcea s-au aflat in permanenta la conducerea jocului. Craiovencele si-au asigurat mereu o diferenta de trei-patru goluri, spre finalul primei reprize ele detasindu-se chiar la cinci goluri, scor 15-10. Pina la pauza, gazdele au mai punctat de doua ori, prima parte terminindu-se cu scorul de 15-12 in favoarea oaspetelor.

Si in repriza secunda, handbalistele din Banie si-au mentinut adversarele la distanta, in minutul 48 tabela indicind un clar 22-18 in favoarea lor. A urmat apoi o cadere inexplicabila a jucatoarelor de la Daewoo si un final de infarct, slatinencele egalind la 25 in minutul 54, pentru ca in ultimele secvente sa inscrie golul victoriei. De la echipa craioveana o evolutie buna au avut Tanase, autoare a zece goluri, si portarita Bobolocu, cea care a reusit sa pareze trei din cele sapte lovituri de pedeapsa primite de gazde. Ar mai fi de mentionat faptul ca la Dwar a debutat o noua jucatoare, Sirbu, provenita de la LPS Tirgu Jiu si legitimata cu o zi inainte de meci, aceasta reusind chiar sa marcheze un gol pentru noua sa echipa.

Tehnicianul Burcea a folosit urmatoarea formula: Bobolocu – Sirbu (1), Tanase (10), Stoicea (6), Sanda (1), E. Ecaterinescu, Rusan (7). A mai jucat: Stinga (1). Pina la finalul turului mai sint de disputat doua etape, craiovencele urmind sa joace simbata, acasa, cu Universitatea Resita, iar apoi in deplasare, cu Marta Baia Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS