22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea si Bundea viseaza la cele trei puncte

Badea si Bundea viseaza la cele trei puncte

Saptaminala conferinta de presa a Universitatii tinde sa devina un circ. Mutata ieri din sala de conferinte a clubului in biroul botezat de vreo zece zile cu numele lui Petre Deselniciu, in semn de omagiu adus celui disparut prematur dintre noi in urma cu trei luni, intilnirea celor de la club cu ziaristii a fost presarata cu destule momente comice. Motivul schimbarii locatiei? L-a explicat Pavel Badea: „Astazi (ieri -n.r.), l-am pomenit pe Vasile Costesin la sase luni de la disparitia sa dintre noi“. Dupa o introducere caracteristica presedintelui craiovean, care, nemultumit de ce s-a scris in presa de ieri, a jignit pe majoritatea celor prezenti si le-a adus acuze, „principalul“ Pavel Badea si Zeno Bundea au vorbit cu rindul, evident cu intreruperile de rigoare venite din partea sefului.

Asa cum era si normal, Pavel Badea a „centrat“ dialogul cu ziaristii pe marginea partidei de miine cu revelatia acestui campionat, Apulum Alba Iulia. „Apulum este o formatie buna. Are un grup de jucatori valorosi. Este formatia cu cea mai mare medie de virsta din Divizia A, in timp ce noi, chiar si cu Pavel Badea in primul unsprezece, avem cea mai tinara echipa. Va fi un meci deosebit de greu avind in vedere contextul in care jucam, chiar daca Alba Iulia a jucat miercuri in Cupa cu Jiul Petrosani. Si-a odihnit insa patru jucatori de baza si tot a cistigat. Noi speram sa ne apropiem victoria, avem forta necesara“, a spus „Badita“ despre meciul de simbata, care are loc la ora 15.00 si care va fi transmis in direct la PrimaTV. Despre situatia creata in atacul craiovean prin neprezentarea lui Njock si Bengondo la Craiova, dar si prin accidentarile lui Borbely si McBreen, Badea a spus: „Este o situatie delicata, greu de rezolvat, dar vom trece si peste acest lucru. Daca McBreen si Borbely sint incerti, in cel mult 24 de ore vom avea o certitudine in cazul lui Njock! Acesta ar putea fi disponibil pentru jocul cu Apulum! Altfel, cu cei pe care ii avem in lot vom vedea ce alegere vom face“. Imediat dupa aceste prezentari, principalul craiovenilor a amintit: „Asa cum v-am promis ca la fiecare conferinta voi lua si un jucator, acum l-am adus pe Zeno Bundea, asa ca aflati si de la el ce va intereseaza“. Jucatorul readus in circuit de Sorin Cirtu a inceput discutia prin a spune: „Ne aflam intr-o situatie grea. Speram sa trecem peste acest hop de la Alba Iulia. De fapt, sintem in stare sa obtinem victoria in acest meci, desi ne lipsesc mai multi jucatori. Macar ca la Ploiesti sa jucam, sa repetam evolutia buna de acolo si chiar sa fim peste!“. Intrebat cum explica si cui se datoreaza caderea echipei din ultimele etape, Bundea a afirmat: „Noi, jucatorii, sintem vinovati de rezultate. Nu am putut tine pasul cu echipele fruntase. Ne vom reveni pentru ca avem un lot foarte bun!“.

Fara prime la Alba Iulia

Intrebat pe ce prima vor evolua componentii Universitatii la Alba Iulia, presedintele alb-albastrilor a rabufnit, destul de iritat: „Este o intrebare idioata! Altceva!“ La insistentele celor prezenti, oficialul craiovean a dezvaluit pina la urma: „Sintem la -5 in clasamentul adevarului, ce prime sa ia?! Joaca pentru culorile clubului! Ce, nu e de ajuns!“. Cit despre prezenta din ce in ce mai mica a suporterilor la meciuri, acesta a spus: „Suporterii se vor intoarce la stadion cind vor fi rezultate. Va promit eu ca in cel mai scurt timp vom juca iar cu stadionul plin!“. Absenta spectatorilor de la jocul cu Poli a fost motivata de Badea: „Timpul a fost vinovat!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS