Acasă Sport „Sa nu se atinga nimeni de sigla Universitatii!“

„Sa nu se atinga nimeni de sigla Universitatii!“

Prin ’97, un fost vicepresedinte al FC Universitatea a avut ideea nastrusnica de a schimba sigla Universitatii, anuntind prin presa un concurs in acest sens. N-a avut nici o izbinda deoarece actionarul de atunci era asimilat cu… „margarina“, iar opinia publica a amendat imediat acel demers.

Acum, SC FC Universitatea Craiova, lanseaza o cerere de oferta pentru toti specialistii in grafica de a schimba traditionala sigla a „alb-albastrilor“. Aceasta sigla dateaza din 1982. Corneliu Andrei Stroe, mentorul „Craiovei Maxima“, a declarat ieri: „Parerea mea nu conteaza deoacere n-am acum nici o functie la FC Universitatea. Daca as fi eu diriguitor acum la FC Universitatea, n-as schimba sigla. As avea si argumente, dar, repet, nu-i problema mea. Probabil ca aceia care finanteaza acum au alta opinie“.

Presedintele executiv al FC Universitatea a decis: „In urma analizelor, conducerea a decis oportunitatea schimbarii siglei Universitatii prin completare“. In replica, Gabi Blondu’, unul dintre liderii galeriei, a spus ieri: „Sigla este a suporterilor, n-au nici un drept s-o modifice. N-au cumparat si sigla, ci doar jucatorii. Acolo sint proprietari. Sa nu se atinga de sigla traditionala!“

Exit mobile version