12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea are nevoie disperata de o victorie

Chelsea are nevoie disperata de o victorie


Ultimele meciuri din cadrul etapei a treia din faza grupelor Ligii Campionilor se vor disputa astazi, cind sint programate intilnirile din cadrul grupelor E, F, G si H. Aseara, dupa inchiderea editiei, s-au jucat meciurile din celelalte patru grupe. Toate partidele de astazi vor incepe la ora 21.45, iar Pro TV va transmite in direct derbiul de pe „Stamford Bridge“, dintre Chelsea Londra si Lazio Roma, rezumatul celorlalte meciuri urmind sa fie difuzat de acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.

De rezultatul partidei de pe „Stamford Bridge“, din cadrul grupei G, poate depinde soarta antrenorului echipei Chelsea, Claudio Ranieri, patronul gruparii londoneze, miliardarul rus Roman Abramovici, nefiind dispus sa mai accepte un nou esec, dupa cele suferite in Liga Campionilor (0-2 cu Besiktas) si in campionatul Angliei (1-2 cu Arsenal). „Pacatul“ cel mai mare al lui Ranieri este ca nu se poate hotari asupra unei formule de echipa, facind mereu schimbari in primul „unsprezece“, lucru care a afectat relatiile de joc din cadrul formatiei sale. In virtejul „rotatiei cadrelor“ de la Chelsea a intrat si Adrian Mutu, care, dupa ce a fost rezerva in mai multe meciuri, pare ca nu poate sa-si revina la forma din debutul sezonului. Totusi, tinind cont de experienta sa din campionatul Italiei, Adi Mutu are sanse mari sa fie titular in partida cu Lazio.

Tot in grupa G, echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas Istanbul, la care evolueaza Daniel Pancu, va juca in deplasare cu Sparta Praga. Acest meci va fi extrem de dificil pentru trupa lui Lucescu, formatia ceha avind moralul ridicat dupa ce in runda trecuta a obtinut o remiza, 2-2, chiar in fieful echipei Lazio Roma.

In grupa E, mijlocasul roman al formatiei Panathinaikos Atena, Lucian Sinmartean, nu va evolua in partida din deplasare cu VfB Stuttgart, fiind accidentat. Un alt jucator roman, portarul Bogdan Lobont, va fi insa titular in meciul din grupa H pe care echipa sa, Ajax Amsterdam, il va disputa pe teren propriu in compania gruparii spaniole Celta Vigo. Celalalt fotbalist roman al clubului din Amsterdam, Nicolae Mitea, va fi rezerva, dar s-ar putea sa intre pe parcursul partidei, tinind cont de evolutia sa din ce in ce mai buna in campionatul Olandei, care a fost incununata si cu doua goluri marcate de fostul jucator al „ciinilor rosii“.

Iata programul complet al partidelor care se vor disputa astazi in cadrul etapei a treia din faza grupelor Ligii Campionilor: Grupa E: VfB Stuttgart – Panathinaikos, Rangers – Manchester United; Grupa F: Olympique Marseille – FC Porto, Real Madrid – Partizan Belgrad; Grupa G: Chelsea – Lazio, Sparta Praga – Besiktas; Grupa H: Ajax Amsterdam – Celta Vigo, AC Milan – FC Bruges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS