5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn olandez a intentionat sa-l rapeasca pe Mateja Kezman

Un olandez a intentionat sa-l rapeasca pe Mateja Kezman

Jucatorul este in permanenta supravegheat de politie

Politia olandeza a dejucat o tentativa de rapire a atacantului sirb al gruparii PSV Eindhoven, Mateja Kezman. Politistii olandezi au arestat in urma cu citeva zile un barbat de 59 de ani, originar din Arnhem, care planuia sa-l sechestreze pe fotbalist, in scopul de a obtine o rascumparare. Un purtator de cuvint al politiei a precizat ca suspectul, care nu se afla la prima problema cu justitia, a fost eliberat joi, din lipsa de probe.

Politia s-a sesizat inca de saptamina trecuta in legatura cu tentativa de rapire a lui Kezman, dar nu a oferit detalii suplimentare referitoare la modul in care a aflat despre acest plan sau la desfasurarea anchetei. Purtatorul de cuvint a refuzat sa explice unde, cind si cum ar fi urmat sa se produca rapirea, multumindu-se sa precizeze ca „tentativa de rapire trebuia sa aiba loc in scurt timp“.

Internationalul sirb Mateja Kezman, care are 24 de ani, a inscris peste 100 de goluri pentru formatia PSV Eindhoven in ultimii trei ani. Jucatorul este in permanenta supravegheat de politie, fiind escortat de un echipaj chiar si la antrenamente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS