8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMomentul adevarului pentru Armata

Momentul adevarului pentru Armata

Runda cu numarul sapte a seriei a cincea, care se disputa astazi, de la ora 15.00, programeaza in Valea Fetii derbiul etapei, lidera Armata dind piept cu echipa de pe locul secund, Turris Magurele, de care o desparte un singur punct. Celelalte formatii doljene au si ele parte de adversari dificili, soarta cea mai grea parind sa o aiba Electro, in deplasarea de la Rimnicu Vilcea.

Armata – Turris Magurele

Meciul etapei se disputa, fara indoiala, pe stadionul din Valea Fetii, acolo unde gazdele, lidere si neinvinse pina acum, se vor confrunta cu echipa care le „sufla in ceafa“. Intilnirea cu Turris reprezinta pentru Armata momentul adevarului, daca se vor dovedi mai buni craiovenii putindu-se considera cei mai tari din serie. „Militarii“ s-au pregatit serios pentru acest joc extrem de important, gindul tuturor fiind doar la victorie. In rindul echipei nu exista probleme de nici o natura, tehnicienii Voicu si Maican putind alinia cel mai bun „unsprezece“. Partida va fi arbitrata de o brigada din Sibiu, cu Andrei Huzu la centru, ajutat de Octavian Bran si Ion Comsa.

Oltchim Vilcea – Electro

Dupa doua victorii consecutive, formatia din Valea Rosie are astazi un joc dificil la Rimnicu Vilcea, Oltchimul fiind o echipa neinvinsa pe teren propriu. Pentru acest joc, „principalul“ Marin Bicu nu se poate baza pe doi titulari, Ionut Minoiu si Robert Dascalu, ambii suspendati, insa spera ca jucatorii care vor intra pe teren sa dea randamentul maxim. In urma rezultatelor din ultimele etape, formatia craioveana pare in vizibila crestere de forma, iar acest lucru le da sperante de mai bine tinerilor componenti ai lui Electro. Mai mult, se pare ca banii promisi jucatorilor pentru ultimele evolutii vor veni simbata, asa ca elevii lui Bicu au inca un motiv sa traga pentru un rezultat pozitiv. Meciul va fi arbitrat de Dan Burca (Constanta) – Teodor Vulpe si Valentin Tone (ambii din Bucuresti).

Stiinta CFR – Oltul Slatina

Cu doar doua puncte la activ si un ingrijorator -7 la „adevar“, „ceferistii“ nu-si mai pot permite nici un pas gresit acasa, asa ca victoria este cuvintul de ordine in tabara Stiintei. Echipa a capatat o oarecare consistenta in joc o data cu venirea pe banca tehnica a lui Jean Georgescu, insa acest lucru trebuie sa se concretizeze prin rezultate, iar astazi gruparea de pe „Depou“ are aceasta ocazie. Adversarii constituie insa o formatie greu invins, aflata pe pozitia a patra in clasament, fara nici o infringere, dar gazdele spera ca astazi sa sparga geata si sa obtina primul succes din acest sezon. Misiunea craiovenilor este insa ingreunata de numeroasele probleme de efectiv, „principalul“ Stiintei CFR neputindu-i utiliza pe Stancuta, Mondea, Malusanu, Florea si Andrei, accidentati, singurul refacut fiind Popa. Partida va fi condusa de o brigada bucuresteana formata din Alin Andrei – Cristian Mihai si Iulian Herciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS