5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMai petrecem un mit

Mai petrecem un mit

Zoltan Crisan va fi condus astazi pe ultimul drum, inmormintarea urmind sa aiba loc in jurul orei 14.00, la cimitirul Sineasca din Craiova, acolo unde se afla inhumat si fostul portar Cristi Neamtu. Dupa slujba religioasa de la Biserica „Trei Ierarhi“, care va incepe la ora 12.00, se va pleca spre sediul Clubului Universitatea, din strada Unirii 86, unde va mai avea loc o slujba. Cortegiul se va indrepta apoi spre stadionul „Ion Oblemenco“, acolo unde Zoli a cunoscut cele mai mari satisfactii ale carierei sale fotbalistice.

A venit si familia sa

La Biserica „Trei Ierarhi“ a fost prezenta aseara si familia lui Zoltan Crisan, mama si sora sa, care au sosit in jurul orei 18.00 in Banie, venind din Austria, acolo unde locuieste sora fostului mare jucator craiovean. Tot aseara, s-a organizat si un priveghi la capatiiul fostului component al Craiovei Maxima, mai ales ca miercuri seara trupul neinsufletit al acestuia a fost parasit de toti, fiind inchis in biserica. Femeia care vindea luminari a spus ieri: „Deoarece nu a venit nimeni pina la ora 20.00, am inchis usile bisericii. Astazi-dimineata (ieri – n.r.), la ora 8.00, a venit parintele si a deschis“. Gheorghita Geolgau a afirmat: „Chiar daca sintem putini, unii fiind plecati din tara, cum este cazul lui Ilie Balaci, Costica Stefanescu si Aurel Ticleanu, ceilalti fosti coechipieri am hotarit sa stam la priveghi cu schimbul“. Tot actualul vicepresedinte al Universitatii a mai spus ca fosta sotie a lui Crisan, Rodica Albulescu, a anuntat ca va participa la funeralii. Ieri dupa-amiaza, printre altii, a fost vazut la capatiiul lui Zoli Crisan si fostul mare international Rica Raducanu.

Tricouri speciale in memoria lui Zoli

Conducerea Universitatii Craiova a hotarit ca la meciul de asta-seara, cu „Poli“ AEK, jucatorii Universitatii sa evolueze intr-un echipament identic cu cel folosit de fotbalistii Craiovei Maxima: alb cu trei dungi albastre. Acesta a fost comandat special pentru partida de astazi, in semn de omagiu pentru cel care a fost marele jucator Zoli Crisan, la finalul intilnirii componentii Universitatii urmind sa arunce tricourile in tribune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS