21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRomania a realizat scorul preliminariilor

Romania a realizat scorul preliminariilor

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a realizat cea mai mare diferenta de scor in preliminariile CE 2004, cind a invins, cu 7-0, selectionata Luxemburgului, pe 16 octombrie 2002, in deplasare, in grupa a doua de calificare. De asemenea, nationala tricolora se afla pe locul al treilea in clasamentul echipelor cu cele mai bune atacuri, jucatorii romani inscriind in aceste preliminarii 21 de goluri. Pe primele doua locuri se afla Franta, cu 29 de goluri, si Cehia, cu 23 de goluri.

Cele mai slabe atacuri au fost cele ale selectionatelor Irlandei de Nord, Luxemburgului si statului San Marino, care nu au inscris nici un gol.

In clasamentul echipelor cu cea mai buna aparare se afla Franta (doua goluri primite), Suedia (trei goluri primite), Germania, Bulgaria, Croatia, Spania, Grecia si Italia (cite patru goluri primite). Selectionatele cu cea mai slaba aparare sint cele ale statului San Marino (30 de goluri primite), Maltei (24 de goluri primite) si Liechtensteinului (22 de goluri primite).

In aceste preliminarii, Germania, Anglia, Franta si Cehia nu au inregistrat nici o infringere. In schimb, echipele Andorrei, Luxemburgului si statului San Marino au pierdut toate cele opt meciuri disputate in calificarile la CE 2004.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS