20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimb de amabilitati intre Iordanescu si Zico

Schimb de amabilitati intre Iordanescu si Zico

Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a spus ca echipa nationala a Japoniei este foarte puternica si ca merita sa se situeze intre primele 16 reprezentative din lume. „As dori sa disputam partide amicale cu reprezentativele Braziliei, Italiei, Angliei.Chiar daca am lua bataie, am avea ce sa invatam. Avem nevoie de jocuri tari. Japonia nu va fi un adversar usor si vom intilni o echipa hotarita, determinata, care merita sa se afle in primele 16 ale lumii“, a spus Iordanescu.

La rindul sau, selectionerul reprezentativei Japoniei, fostul international brazilian Zico, a spus ca ii place fotbalul romanesc, considerind ca se aseamana cu cel din din tara sa natala. „Imi place fotbalul romanesc, pentru ca se aseamana cu cel brazilian. Imi amintesc de selectionata Romaniei care a jucat cu Brazilia in 1970 si am mai fost aici cu echipa de club Flamengo“, a precizat Zico.

Fostul international brazilian considera ca Romania are o echipa puternica si sustine ca ii face placere sa lucreze in Japonia. „Important este ca noi sa intram pe teren si sa jucam. Pentru noi va fi o experienta buna sa cunoastem Romania si sa facem un meci bun. Punctul forte al nostru este tehnica jucatorilor de la mijlocul terenului: Ono, Nakata, Nakamura, Inamoto si cred ca, daca ei joaca bine, posibilitatea de a invinge este mare“, a spus Zico.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS