24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNorvegienii au probleme de efectiv

Norvegienii au probleme de efectiv

Selectionerul reprezentativei Norvegiei, Nils Johan Semb, se confrunta cu numeroase probleme de efectiv inaintea partidei decisive cu Luxemburg, care va avea loc miine, in cadrul grupei a doua de calificare la Campionatul European din 2004.

Fundasul formatiei Aston Villa, Ronny Johnsen, a iesit din calcule in urma unei accidentari la tendon, in timp ce atacantul echipei Wolverhampton, Steffen Iversen, va absenta din cauza unei intinderi musculare. De asemenea, utilizarea capitanului reprezentativei Norvegiei, Henning Berg, este incerta, din cauza faptului ca sotia sa urmeaza sa nasca in aceste zile.

Aceste probleme se adauga indisponibilitatilor deja cunoscute: John Carew, care a declarat forfait din cauza unor motive personale, Ole Gunnar Solskjaer, accidentat si Andre Bergdolmo, suspendat..

Peste 80 la suta dintre participantii la un sondaj efectuat pe site-ul www.uefa.com cred ca echipa nationala a Bosniei Hertegovina va invinge reprezentativa Danemarcei si se va califica la turneul final al Campionatului European din anul 2004.

Pe succesul danezilor au mizat 16 la suta dintre votanti, in timp ce trei la suta considera ca meciul se va incheia la egalitate.

Selectionatele Bosniei si Danemarcei se vor intilni miine, la Sarajevo, in ultima etapa a grupei a doua a preliminariilor pentru CE 2004.

Din grupa a doua de calificare la CE 2004 face parte si echipa nationala a Romaniei, care si-a disputat toate meciurile.

Singura posibilitate ca nationala Romaniei sa mai pastreze sanse de calificare la CE 2004 este ca Norvegia sa nu invinga, pe teren propriu, reprezentativa Luxemburgului, iar Bosnia sa nu cistige, acasa, in fata Danemarcei, in ultima etapa a preliminariilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS