7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNationala de tineret a Romaniei a remizat cu Rapid

Nationala de tineret a Romaniei a remizat cu Rapid

Craiovenii Plesan si Stancu au fost titulari, Moti si Murgan intrind pe parcursul meciului

Rapid – Romania tineret 2-2

• Stadion „Sportul“ spectatori: 500.

• Au marcat: Lutu ’64, D. Niculae ’67 / Cristea ’87, Florescu ’90.

Rapid: Dossey – N. Constantin, Perja, Maftei – Brujan, Maldarasanu, Zyiati, Ciubotariu, Bordeanu – Niculae, Badoi. Au mai jucat: Curca, Rauta, Dzuric, Lutu, Saghin, Pandele, N. Grigore, Costea, Cojenel, Chirciu.

Romania tineret: Marc – Oprea, Tamas, Arbanas – R. Marginean, L. Marinescu, Plesan, Vasilache, I. Stancu – C. Nastase, Marica. Au mai jucat: Savu, Murgan, Nesu, M.Constantin, Pastor, Moti, Cristea, Burdujan, Florescu.

• A arbitrat: Alexandru Tudor.

• Catonase galbene: Grigore, Saghin / Murgan ’76

La turneul organizat de divizionara A Petrolul Ploiesti participa, alaturi de formatia organizatoare, echipele Rapid Bucuresti, Sportul Studentesc, reprezentativa de tineret a Romaniei, Besiktas Istanbul si Bursaspor. In primul meci al acestui turneu s-au intilnit, pe stadionul din Regie, Rapid si divizionara B Sportul Studentesc. Cu toate ca Rapid conducea cu 2-0 cu trei minute inainte de final, partida s-a incheiat la egalitate, 2-2, golurile giulestenilor fiind marcate de Lutu (’64) si D. Niculae (’67), in timp ce pentru selectionata de tineret au inscris Cristea (’87) si Florescu (’90). La meci au asistat fostul selectioner Emeric Ienei, impresarii Victor Becali si Gica Popescu, precum si patronul clubului Sportul Studentesc, Vasile Siman.

In nationala de tineret a Romaniei, jucatorii Universitatii Craiova Plesan si I. Stancu au fost titulari, in timp ce Murgan si Moti au fost rezerve si au intrat pe parcursul meciului.

Dupa meci, Nicolae Manea, antrenorul echipei de tineret a Romaniei, a spus: „Pot sa ma declar multumit de prima repriza si de ultimele 15 minute ale reprizei a doua, cind am reusit sa egalam intr-un meci care parea pierdut. Am folosit multi jucatori noi, care au aratat lucruri frumoase. In primul rind, o atitudine schimbata, cu angajament si mai multa viteza. Sper ca viitoarea campanie de calificare sa fie mult mai buna decit cea pe care am terminat-o.“

La rindul sau, antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, a spus: „A fost un meci bun. Un antrenament util. Nu a fost o intrecere personala intre mine si Nae Manea. Chiar daca Zyiati are o oferta de transfer, nu va pleca de la echipa. De fapt, nu va pleca nimeni de la Rapid in aceasta pauza.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS