10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea a centrat si tot el a dat cu capul!

Badea a centrat si tot el a dat cu capul!

Pentru Universitatea este un nou inceput. De fapt, pentru toate formatiile, atunci cind se schimba tehnicienii, se ia totul de la capat. O data cu numirea lui Pavel Badea antrenor principal, chiar si interimar, pina in decembrie, Craiova incepe „o noua era“. Ca va fi una buna sau rea pentru echipa oltenilor, numai timpul va dovedi, cert este insa ca „Badita“ si-a intrat in rol, unul care, pesemne, le convine jucatorilor, acestia fiind foarte entuziasmati.

De fapt, Badea a condus antrenamentul de ieri din mijlocul elevilor sai, fiind in acelasi timp si antrenor, si jucator, ceea ce demonstreaza ca va mai evolua si in urmatoarele dispute. Plastic vorbind, Badea a centrat si tot el a dat cu capul, dupa modul in care au decurs lucrurile la sedinta fizica de ieri-dimineata. Dupa o scurta incalzire, jucatorii au alergat doua ture de teren pe pista stadionului „Ion Oblemenco“, au urmat exercitiile de streatching si apoi „bucatile de sprinturi“.

S-a alergat in ritm destul de alert, componentii Universitatii fiind impartiti in grupe de cite patru. In grupa din care a facut parte actualul antrenor al Universitatii, el a fost, ca de obicei, primul, iar la flotarile, genuflexiunile si abdomenele din final „principalul“ executa cu cel putin cinci asemenea exercitii in plus fata de elevii sai. Sa mai spunem ca, dupa fiecare exercitiu, Pavel Badea si-a incurajat „copiii“ carora le-a spus „bravo baieti!“.

In plus, fata de ceilalti antrenori, „Badita“ a inclus in program si un joc, in care fotbalistii a trebuit ca la fluier sa se opreasca din ce exersau si sa se imperecheze in grupe, fie de cinci, fie de patru, cei care ramineau in plus fiind sanctionati cu flotari. Deocamdata, Badea este apelat tot cu „nea Badita“ de jucatorii mai tineri si cu „Badita“ de ceilalti, „principalul“ spunindu-le jucatorilor ca nu are rost sa-i zica „domn’ profesor“, „Mister“, sau „Badita San“, ca tot a evoluat citiva ani in Japonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS