10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMichael Schumacher a fost acuzat de nerecunostinta

Michael Schumacher a fost acuzat de nerecunostinta

Patru angajati ai circuitului de la Nurburgring, care l-au ajutat pe pilotul echipei Ferrari, Michael Schumacher, sa revina pe traseu, dupa o iesire in decor, in Marele Premiu al Europei, l-au acuzat pe pilotul german ca este nerecunoscator, informeaza revista Express.

In timpul Marelui Premiu al Europei, desfasurat pe 29 iunie, pe circuitul de la Nurburgring, monopostul pilotat de Michael Schumacher a iesit in decor in turul 44. Patru angajati ai circuitului au impins monopostul Ferrari, astfel incit Schumacher a revenit pe traseu, clasindu-se, la final, pe pozitia a cincea si acumulind patru puncte in clasamentul cursei.

„Fara ajutorul nostru, Michael Schumacher ar fi avut acum sanse mult mai mici sa cistige titlul de campion mondial. N-am primit, in schimb, nici o invitatie din partea lui Schumacher. N-am primit nici macar o lada de bere. Ferrari ne-ar fi putut invita, de pilda, la Hockenheim, la Marele Premiu al Germaniei, dar n-a facut acest lucru“, a declarat unul dintre angajatii de la Nurburgring, Frank Intemann, de 32 de ani.

Colegul lui Intemann, Prosotowitz, este dezamagit de atitudinea pilotului echipei Ferrari. „Ni s-au facut multe promisiuni, dar nu au fost respectate. Este trist cind starurile ii uita asa de repede pe oamenii de rind“, a afirmat Prosotowitz.

Purtatorul de cuvint al pilotului german, Sabine Kehm, a declarat ca Schumacher nu i-a uitat pe cei care l-au ajutat. „Nici nu se pune problema sa-i fi uitat. Michael le-a multumit celor patru in repetate rinduri. Dupa cursa, Schumacher i-a chemat, le-a acordat autografe, le-a daruit postere si s-a fotografiat alaturi de ei“, a declarat Sabine Kehm.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS