11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJean Georgescu l-a inlocuit pe Ispas

Jean Georgescu l-a inlocuit pe Ispas

Divizionara C craioveana Stiinta CFR are, incepind de ieri, o noua conducere tehnica, in sedinta Consiliului de Administratie hotarindu-se ca noul „principal“ al echipei sa fie Jean Georgescu. Acesta l-a inlocuit pe Florin Ispas, tehnician care, dupa egalul din ultima etapa cu Turris Magurele, a anuntat ca nu mai doreste sa ramina in functie. Staff-ul tehnici va fi completat cu Dan Racoltea, antrenor cu portarii, si Virgil Popescu, preparator fizic. Fost jucator la gruparea de pe „Depou“, Ispas va ramine insa la dispozitia clubului, nefiind exclus sa-si reia cariera de fotbalist, la care renuntase de putin timp. Noul principal al „ceferistilor“, care ultima data a fost antrenor la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, are ca obiectiv mentinerea echipei in esalonul trei.

In aceeasi sedinta s-a mai stabilit sa se dea un ultimatum jucatorilor Micu, Anghel, Zaran, Tanasie si Popsor. Aflati sub contract cu divizionara C, acestia risca sa fie suspendati pe o perioada de doi ani daca „activitatea sportiva nu se incadreaza in programul echipei“. Referitor la lotul de jucatori, ar mai fi de spus ca Mere si Pantelimon au revenit la echipa, singura problema cu care se confrunta Georgescu pentru meciul de vineri, cu Electro, fiind accidentarea lui Andrei.

In alta ordine de idei, de mentionat ar mai fi faptul ca diriguitorii Stiintei CFR au decis sa revigoreze si Centrul de Copii si Juniori al clubului, gindindu-se totodata si la infiintarea unei cantine proprii. Saptamina viitoare va avea loc o noua sedinta a CA, in care se va analiza si aportul conducerii executive, fiind posibil sa apara schimbari si la acest nivel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS