22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu la Petrolul Ploiesti!

Cirtu la Petrolul Ploiesti!

Egalul reusit de Universitatea la Ploiesti a lasat Petrolul fara antrenor, vechea noastra cunostinta, Florin Marin, demisionind imediat dupa meci.

Dar, sa vedeti ce surprize ofera uneori viata… Va mai amintiti de privirea ucigatoare pe care Papura i-a aruncat-o lui Florin Marin dupa ce liberoul nostru a egalat situatia pe tabela de marcaj? Ei bine, in acel moment, „Papi“ si-a facut singur dreptate si l-a transformat practic in somer pe Flocea. Pe de alta parte, n-ar fi exclus ca Sorin Cirtu sa se fi uitat la televizor la fel ca Papura la „Flocea“, nu de alta, dar parca unii dintre jucatorii olteni pareau ca zburda pe teren de fericire ca ei, spre deosebire de petrolisti, scapasera cu citeva zile mai devreme de un antrenor cel putin la fel de sever ca si Florin Marin…

Culmea este ca sefii Petrolului, lasati descoperiti de olteni pe banca tehnica, l-au contactat ieri tocmai pe Cirtu! Discutiile au fost scurte si aseara, la sediul ISM, firma fratilor Becali si a lui Gica Popescu, Sorin Cirtu si conducatorii Petrolului stabileau deja amanuntele in vederea preluarii de catre antrenorul craiovean a conducerii tehnice a Petrolului.

Cind l-am sunat aseara, Cirtu era in toiul negocierilor, dar a acceptat sa vorbeasca: „Asa este, discut cu oamenii de la Petrolul si nu cred ca vor fi probleme. De altfel, cind m-au chemat la Bucuresti, mi-au spus clar sa-mi iau si bagajele. Daca ma sperie situatia din Ploiesti? Pai, vin de la Craiova si, daca nici eu nu sint obisnuit cu situatiile explozive, atunci cine sa mai fie? Oricum, nu ma intereseaza ca e Astra sau Petrolul. Eu stiu una si buna: este prima echipa a Ploiestiului si, indiferent de nume, suporterii trebuie s-o sprijine!“

Cirtu era hotarit sa-si ia si un „secund“ tot din Banie. Cele mai mari sanse le are, evident, Mircea Irimescu, dar printre variantele lui Sorin figurau Ungureanu, Tilihoi si Negrila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS