10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBesiktas a invins la scor in deplasare

Besiktas a invins la scor in deplasare

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas, a invins duminica, in deplasare, cu scorul de 5-1 (2-1), formatia Elazigspor, intr-o partida din cadrul etapei a 8-a a campionatului Turciei. Golurile echipei din Istanbul au fost inscrise de Ilhan Mansiz (’18, ’24), Ahmed Hassan (’52, ’80) si Sedat Akcay (’59-autogol). Pentru Elazigspor a marcat Yunus Altun (‘2). Jucatorul roman al echipei Besiktas, Daniel Pancu, nu a evoluat, fiind menajat de Mircea Lucescu.

Lucescu a fost nemultumit de gazon

Mircea Lucescu a spus ca echipa sa a avut probleme din cauza starii gazonului si a oboselii acumulate dupa meciul cu Chelsea Londra, din Liga Campionilor. „Nu am inceput bine meciul deoarece eram obositi. Terenul a fost foarte dificil si ne-a creat dificultati. Din cauza oboselii, dintre jucatorii care au evoluat in meciul cu Chelsea, doar Ronaldo si Emre au ramas pe teren. Chiar si Sergen a venit la mine si a spus ca vrea sa iasa din joc, pentru ca nu mai avea puterea sa alerge“, a precizat Lucescu.

Antrenorul roman a mai spus ca arbitrul Ismet Arzuman ar fi trebuit sa acorde un penalti echipei Besiktas in minutul 45, cind unul dintre fundasii formatiei Elazigspor a facut hent in careu.

Incidente pe stadion

Inainte de inceperea meciului, spectatorii au aruncat cu diverse obiecte inspre mijlocasul formatiei Besiktas, Sergen Yalcin, care a implinit duminica 31 de ani. Sergen a cazut la pamint, fiind lovit, insa s-a ridicat dupa scurt timp si a putut juca. Un alt jucator al echipei din Istanbul care a fost lovit cu obiecte aruncate de spectatori din tribune este Ahmet Dursun. Atacantul a fost lovit la cap, la pauza, si a cazut pe gazon. Dursun a fost supus unor ingrijiri medicale si a evoluat in repriza secunda, incepind cu minutul 56, in locul lui Ilhan Mansiz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS