10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRanieri se intelege greu cu jucatorii sai

Ranieri se intelege greu cu jucatorii sai

Claudio Ranieri, antrenorul formatiei Chelsea, la care evolueaza si internationalul roman Adrian Mutu, a spus ca ii este foarte greu sa se inteleaga cu jucatorii sai, dupa ce in aceasta vara patronul Roman Abramovici a transferat mai multi fotbalisti straini.

„Inaintea unei partide vorbesc cu jucatorii in limba engleza, dupa care incerc sa transmit informatiile si celorlalti fotbalisti in italiana si spaniola. Caut sa gasesc legaturi in ceea ce priveste problema comunicarii, dar este foarte greu. Mutu este roman, iar Crespo este argentinian, dar se inteleg in italiana. Exista insa si cazuri mai putin fericite. De exemplu, Hasselbaink este olandez si se intelege cu Crespo in spaniola, dar nu poate comunica si cu Mutu, in timp ce Makelele nu vorbeste deloc engleza. Mai mult, nici Veron si nici Gallas nu vorbesc engleza, desi evolueaza in Premiership de mai bine de doi ani. Este foarte greu sa te intelegi cu toti jucatorii atunci cind in echipa se afla fotbalisti de 16 nationalitati“, a precizat Ranieri.

Jucatorul Carlo Cudicini vorbeste limba italiana, dar si engleza, William Gallas discuta in franceza, dar se descurca si in engleza, Marcel Desailly stie limbile franceza, italiana si engleza, in timp ce Jesper Gronkjaer vorbeste daneza si engleza. Adrian Mutu vorbeste limba italiana, in timp ce Hernan Crespo stie limbile italiana si spaniola, iar Juan Sebastian Veron vorbeste limba spaniola si se descurca destul de greu in engleza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS