11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu au putut mai mult

Nu au putut mai mult

Pandurii – Rapid 0-3

• Stadion „Municipal“, spectatori: 15.000.

• Au marcat: R. Nita ’17, Badoi ’57, Iliyes ’60.

Pandurii: Balaet – Mauta, Nicola (’65, C. Popescu), Radoi, Popete (’71, Cristea), Nica, Arcanu, Trofin, Stefan (’61, Braia), A. Popescu, Vintilescu. Antrenor: Emil Sandoi.

Rapid: Dolha – Soava, Perja, N. Constantin (’61, Nicolae), Badoi, Ciubotariu, Maldarasanu (’55, Brujan), Iliyes (’67, Djurici), Ziyati, S. Ilie, R. Nita. Antrenor: Mircea Rednic.

• Au arbitrat: I. Serea – E. Pirvulescu, M. Lungu.

In fata a peste 15.000 de spectatori veniti sa isi incurajeze echipa, jucatorii de la Pandurii nu au putut scapa de emotii si au inclinat steagul in fata campioanei en titre. Insotita la Tirgu Jiu doar de o mica galerie, Rapid nu s-a intrebuintat mai mult decit a trebuit si a cistigat cu 3-0, ratind in plus o multime de ocazii.

In prima repriza, gazdele au avut citeva faze bune la poarta oaspetilor, insa cei care au deschis scorul au fost rapidistii. In minutul 17, Nita a marcat din centrarea lui Ciobotariu, dupa o minge bilbiita in careu de Mauta si portarul Balaet. In minutul 41, gorjenii au cerut penalti la un fault in careu asupra lui A. Popescu, insa arbitrul a lasat jocul sa continue.

Dupa 1-0 la pauza, jucatorii de la Rapid au mai punctat de doua ori in repriza secunda prin Badoi si Iliyes. La scorul de 3-0, atit oaspetii, cit si gazdele au inceput seria ratarilor, lucru care i-a nemultumit pe ambii antrenori.

La sfirsitul meciului, Rednic l-a felicitat pe Sandoi pentru jocul pe care il presteaza echipa sa, spunind ca Pandurii poate sa puna probleme Sportului Studentesc in lupta pentru revenirea in Divizia A. La rindul sau, Sandoi a spus ca Pandurii nu a putut mai mult si nu avea cum sa bata Rapidul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS