5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChimia Craiova vrea sa furnizeze surpriza

Chimia Craiova vrea sa furnizeze surpriza

La o saptamina dupa egalul scos pe „St. Mary’s“, cu Southampton, trupa lui Piturca vine in Banie pentru a intilni astazi de la ora 15.00, pe „Combinat“, pe Chimia, singura echipa a campionatului doljean care a ajuns in aceasta faza a Cupei Romaniei in ultimii 30 de ani.

Conducatorii gruparii craiovene au afirmat ca si-au dorit sa joace cu o formatie de top, iar Steaua este „alegerea“ perfecta. „Este o echipa mare, sa recunoastem, iar daca vom fi eliminati nu ne va parea rau, pentru ca ne-am atins deja obiectivul. In plus, daca vom pierde, vom cadea de pe un «cal» frumos“, au spus diriguitorii Chimiei. Cu toate acestea, elevii lui Tilea sint decisi sa-i incurce pe bucuresteni, pentru a intra in analele fotbalului romanesc. „Ar face bine daca stelistii ar veni cu echipa de baza, pentru ca nu se stie ce se va intimpla in cazul in care se prezinta cu rezervele. S-ar putea sa le facem vreo surpriza neplacuta“, afirma ieri presedintele „chimistilor“, Gheorghe Baiasu.

„Ros-albastrii“ au sosit in Craiova aseara, in formula completa, cazindu-se la Hotel „Jiul“. Din lotul deplasat de Victor Piturca pentru acest joc nu lipseste nici o vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS