7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn suporter a fost batut de jandarmi

Un suporter a fost batut de jandarmi

Inainte de inceperea meciului cu Dinamo, la tribuna a doua a stadionului „Ion Oblemenco“ un suporter oltean, batut de jandarmi, a fost transportat de urgenta la spital. Totul a pornit, se pare, de la un steag cu care suporterul dorea sa treaca in sectorul rezervat galeriei, jandarmii dorind sa-i opreasca batul pe care era prins steagul.

Victima, Ion Jiugravu, de 34 ani, din Tirgu Jiu, nelipsit de la nici un meci al „alb-albastrilor“, dupa cum a declarat, are insa o alta versiune. Recunoscind ca s-a aflat si sub influenta bauturilor alcoolice, acesta a explicat incidentul: „M-am dus sa beau apa si l-am vazut pe Stoican. I-am strigat sa aiba grija ce face, el m-a injurat, iar eu i-am raspuns la fel. In acel moment, trei jandarmi s-au repezit la mine, m-au trintit la pamint si m-au lovit cu picioarele si pulanele“.

Suporterul Universitatii a fost scos din miinele jandarmilor de cei din jur, el facind o criza de spasmofilie. In prezent, gorjeanul este internat la Clinica de Neurochirurgie a Spitalui Judetean de Urgenta Craiova, cu traumatism craniocerebral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS