Acasă Sport „Sint jucatori care n-au ce cauta la Universitatea!“

„Sint jucatori care n-au ce cauta la Universitatea!“

Dupa ce Andone si-a terminat pledoaria, inainte de a pleca, i-a urat lui Cirtu multa bafta, la care antrenorul oltean a rabufnit: „Cind sa avem bafta? In pauze si la final, ca in timpul meciului aveti voi!“.

Apoi, Sorin a inceput sa comenteze cele petrecute pe teren: „Sint de acord cu cele spuse de Andone, Dinamo a cistigat pentru ca are o atmosfera mai buna. Cit despre meci, pe teren au fost doua echipe care au tacticizat meciul foarte bine, pentru ca se preconiza ca aceia care inscriu primii vor cistiga. Asa s-a intimplat. Problemele create de Dinamo au venit de la cei doi atacanti, in timp ce ai lor si-au facut datoria, noi am avut doua virfuri detasate, care nici macar nu se coordoneaza“.

Cirtu s-a declarat iarasi dezamagit de jucatorii pe care ii pregateste: „Sint dezamagit de gafele unor jucatori. Golul, de exemplu, a fost luat pe o greseala a lui Bengondo, putea sa lase mingea afara, el a facut preluare, iar Stancu s-a bagat sub minge“. Vorbind de jucatorii pe care ii pregateste, Cirtu a spus: „Imi declar public incompententa de a antrena asemenea jucatori, de a-i face sa joace fotbal, orice as intreprinde. Dau scris, apoi sigilam intr-un plic si citim peste citeva luni, cind o fi alt antrenor, ca unii nu sint buni de nimic. Sint unii jucatori care n-au ce cauta la Universitatea Craiova. Nu-mi dau demisia, ci vreau sa reziliez contractul pe cale amiabila, pentru ca nu sint eu vinovat ca tu, Njock, jucator cu contract de 60.000 de dolari, nu esti in stare sa dai gol singur cu portarul, iar Bengondo nu stiu ce cauta in Divizia A!“.

Exit mobile version